”Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier”

admin
cabral.webp.webp

Chiar dacă acum are o viață invidiată de mulți, cu o familie frumoasă și un job de vis, Cabral a avut o copilărie plină de lipsuri. Însă cea mai importantă a fost lipsa tatălui său, care l-a părăsit când avea doar câteva săptămâni de viață. 

Cabral a decis să vorbească în blog-ul său despre greutățile din copilăria lui. Prezentatorul emisunii „Ce spun românii” a explicat cum a fost părăsit de mic de tatăl lui, în timp ce mama lui a fost o femeie simplă, fără prea multe posibilități. „De la coada vacii”, a glumit Cabral, în stilul său caracteristic.

Textul lui a venit ca o doză de optimism, fiind intitulat „Hai că poți”. Acesta dorind să evidențieze că nu ai nevoie de prea multe în viață pentru a-ți atinge adevăratul potențial. În ciuda lipsurilor, a ajuns cunoscut după ce și-a explorat o serie de talente.
Cabral, este acum un prezentator de televiziune, actor, antrenor de Tae Bo și fost luptător de kickboxing . Acesta a reușit și pe plan personal, căsătorindu-se cu frumoasa Andreea Ibacka, alături de care are doi copii, o fetiță pe nume Namiko și un băiețel .

Cabral, mesaj încurajator pe blogul său

Născuți pe aceeași lume, ducând același tip de umbră, respirând la fel… dar nu același aer. Unii în case de chirpici cu podea de lut. În cârpe împuțite de resturi de lemn arse pentru un aer călâi. Alții în palate de sticlă și cu ștrampi de aur. (..)

Nu m-am considerat niciodată un exemplu, pentru că nu sunt. Nu m-am arătat cu propriile degete… pentru că mi se pare că mi-aș arăta doar defectele. Dar dacă vreodată îmi ceri un singur sfat, o să-ți spun simplu: ai încredere. Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza”, a scris Cabral.

„ Așa neșansă? Să te naști negru printre albi? Așa lipsă de bulan încât să te naști în România, într-o familie săracă?! Diverși șterși si onorabile diverse mi-au explicat la nesfârșit ce nu puteam să fac. (..). Am zâmbit. Constant, am zâmbit.

„Am pornit în viață părăsit de tată”
Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine.

Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători crăpați la încheieturi. Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri..(..) De-asta îți spun acum… chiar de-i greu. Chiar de nu ești bine. (..) Ai încredere că poți”, a fost mesajul optimist și plin de încurajări al lui cabral. Întregul text poate fi citit AICI.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate