”Welcome, Alexandru Răuță”! Fostul căpitan al lui Dinamo s-a transferat în străinătate

admin
welcome alexandru rauta fostul capitan al lui dinamo s a transferat in strainatate 1 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 09:12

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 09:13


Alexandru Răuță, care în prima parte a sezonului a evoluat la FC Argeș în Liga 2, s-a transferat în ianuarie la colega de divizie și de județ CS Mioveni, fără să mai apuce însă să joace vreun meci oficial.


Fostul căpitan al lui Dinamo, acolo unde a fost legitimat trei sezoane, a semnat un contract cu FC Bnei Shfaram, echipă din Liga Leumit, eșalonul secund din Israel.


Anunțul oficial al clubului FC Bnei Shfaram


”Welcome, Alexandru Răuță!


Mijlocașul în vârstă de 31 de ani vine la echipa noastră din România, acolo unde a bifat peste 200 de apariții în prima ligă și unde a fost căpitanul lui Dinamo București!”, a precizat clubul israelian.


Nu este prima experiență în străinătate pentru Răuță: anul trecut, el a jucat câteva luni la Ohod Club, în Arabia Saudită.


Ce spunea Alexandru Răuță în vară, când a semnat cu FC Argeș: ”Mi-am dorit să stau aproape de familie”


„Am vrut să revin acasă și să pun umărul la promovarea echipei în Liga I. Am avut oferte din Liga I, însă mi-am dorit să stau aproape de familie. Consider că nu este un pas înapoi revenirea la Pitești. FC Argeș este o echipă mare și trebuie să revină în prima ligă, unde îi este locul. Vin cu sufletul și vreau să ajut echipa în momentele grele. Va fi un sezon greu, un sezon disputat, sunt echipe care și-au propus promovarea. 


Și noi ne-am făcut echipă bună și sper ca la sfârșitul sezonului să ne bucurăm de revenirea în Liga I. Suporterii trebuie să fie conștienți că vor fi și momente grele. Suntem o echipă în formare, un grup nou, iar omogenitatea se face în timp. 


Piteștenii trebuie să aibă răbdare cu noi și să ne fie alături la fiecare meci. Dacă ai publicul în spate, poți face multe în fotbal”, spunea atunci Răuță, potrivit site-ului oficial al lui FC Argeș.Source link

Share This Article