„Voi nu credeți? Sau nu crede Victor?”. Calculele lui Cristiano Bergodi înainte de CFR Cluj – Rapid

admin
cristiano bergodi 12 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 08 Februarie 2024, 16:13

Data actualizarii: Joi 08 Februarie 2024, 16:22


Aflate la egalitate de puncte, cele două formații au nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa de urmărire a liderului, însă Cristiano Bergodi consideră că și un rezultat de egalitate ar fi util.


„Ne dorim cu toții să facem un meci extraordinar. Așa trebuie să fie dacă vrem să câștigăm punct sau puncte. Au un mic avantaj prin faptul că Adi Mutu îi cunoaște foarte bine pe băieții mei, dar și ei îl cunosc foarte bine pe Adi ca antrenor. Vom vedea ce va fi.


Nu e un meci decisiv. E important, avem același punctaj, dar urmează play-off-ul. Nu cred că este decisiv acest meci.


Declarațiile lui Victor? Probabil se gândește că FCSB s-ar distanța cu un egal. Poate asta e, nu știu. O remiză în deplasare cu CFR ar fi un rezultat pozitiv. Voi nu credeți? Sau nu crede Victor (n.r. – Angelescu) Eu semnez pentru victorie, nu pentru remiză, dar cred că și remiza ar fi un rezultat important în deplasare. Însă mergem acolo să câștigăm!”, a declarat Cristiano Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă. 


Rapid face a făcut anunțul despre această perioadă de transferuri


Victor Angelescu, acționarul minoritar al giuleștenilor, a anunțat faptul că pentru Rapid s-a încheiat această fereastră de transferuri și că nu vor mai exista mutări în iarnă.


De asemenea, Victor Angelescu a precizat că oficialii rapidiști se pregătesc acum de următorul sezon


„Nu mai facem transferuri. Normal că pregătim și următorul sezon, nu știm dacă vor pleca foarte mulți jucători. Mai avem meciuri, vom vedea ce se va întâmpla la finalul sezonului”, a spus Victor Angelescu, potrivit DigiSport.


În această perioadă de mercato, la Rapid au fost aduși Ermal Krasniqi, Cătălin Vulturar, Mihai Aioani, Damjan Djokovic, Florent Hasani, Borisav Burmaz și Jakub Hromada.Source link

Share This Article