Verdictul specialistului despre cele două faze controversate din FCSB – Farul Constanța: ”Mă minunez!”

admin
verdictul specialistului despre cele doua faze controversate din fcsb farul constanta ma minunez size6.png

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 05 Februarie 2024, 22:35

Data actualizarii: Luni 05 Februarie 2024, 22:37


Roș-albaștrii au primit vizita campionilor pe Arena Națională. La capătul celor 90 de minute, Farul Constanța a reușit să smulgă un punct din etapa #24 a Superligii României.


Verdictul specialistului despre cele două faze controversate din FCSB – Farul Constanța: ”Mă minunez!”


Ion Crăciunescu, fost mare arbitru în Liga 1, a vorbit despre cele două faze controversate din FCSB – Farul Constanța: penalty-ul din prelungiri, când Dawa ar fi cauzat un fault în careu, și reușita lui Louis Munteanu din minutul 56, anulată din cauza intervenției VAR care a depistat o poziție de ofsaid în construcția fazei.


”M-am uitat la ofsaid. Mă minunez. Pe mine mă surprinde că se află în ofsaid. Eu nu înțeleg linia groasă. Consider că nu e ofsaid!


Popescu joacă mingea, deci. El când joacă mingea cu capul o face într-un mod normal. Adică el nu se duce cu capul spre adversar. Să constituie un pericol pentru adversar. El sare la cap, lovește mingea cu capul și se trezește lovit de capul celuilalt. E o poziție firească. Adversarul (n.r. Dawa) vine și îl lovește în cap”, a spus Ion Crăciunescu la televiziunea DigiSport.


FCSB – Farul Constanța 1-1


După o primă repriză în care a dominat jocul, FCSB a deschis scorul în cele din urmă în partea secundă, în minutul 55, în urma autogolului lui Cristi Ganea.


Pe final, Ionuț Larie a restabilit egalitatea, după ce a fructificat fără emoții o lovitură de pedeapsă, în minutul 90+5, și a smuls punctul pentru Farul Constanța.


În urma acestui rezultat de egalitate, FCSB a rămas în vârful clasamentului cu 51 de puncte, în timp ce Farul Constanța (locul cinci) a ajuns la egalitate de puncte, 37, cu Universitatea Craiova (locul patru).Source link

Share This Article