Usyk a pierdut botezul copilul, pentru că se pregătea pentru meciul cu Fury, care s-a amânat!

admin
usyk a pierdut botezul copilul pentru ca se pregatea pentru meciul cu fury care s a amanat 8 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 15:34

Data actualizarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 15:33


Organizatorii au anunțat că mult așteptatul meci de la Riad (Arabia Saudită), care îi va pune față în față în ring pe Oleksandr Usyk (37 de ani / „The Cat” / 21-0-0) și Tyson Fury (35 de ani / „Gypsy King” / 34-0-1), a fost amânat, după ce boxerul britanic s-a accidentat grav la ochi, în timpul unui antrenament în cantonamentul din Spania. 


Fury poate pierde centura WBC


Data duelului a fost mutată pe 18 mai, pentru a treia oară de la semnarea contractelor. Ucraineanul deține centurile WBA, WBO și IBF, în timp ce adversarul său este campion mondial WBC. Câștigătorul poate deveni primul campion mondial necontestat din 1999 încoace (Lennox Lewis) și primul din istorie care va reuni toate cele patru centuri mondiale la categoria supergrea în varianta de clasificare actuală. Dacă Fury nu va putea lupta nici pe 18 mai, atunci IBF îi va retrage titlul, iar Usyk va alege dintre Anthony Joshua și Filip Hrgovic

  • Oleksandr Usyk / Foto - Getty Images


Antrenorul lui Usyk l-a numit „fricos” pe Fury


„Nu sunt supărat, astfel de lucruri se întâmplă, așa e în viață. Sunt fericit că acum merg în Ucraina. Îmi voi vedea cele două fete și soția. Mă voi duce la biserică și mă voi ruga. Mă voi odihni un pic, apoi voi reintra în cantonament”, a declarat Usyk, care a pierdut botezul celei de-a doua fiice, pentru că se pregătea pentru meciul cu Fury. În schimb, Egis Klimas, antrenorul ucraineanul, nu și-a reținut cuvintele și l-a numit pe pugilistul britanic „fricos”.  


Foto – Getty Images Source link

Share This Article