Unicul fotbalist care se certa cu Gigi Becali 

admin
fotbalistul de top ignorat de gigi becali in fcsb rapid 1 2 size6.png

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 08:15

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 08:31


FCSB, fost Steaua, a avut mai multe rezultate excelente pentru fotbalul românesc în meciurile din Europa. Într-o perioadă în care și Florin Lovin activa la echipa roș-albastră, FCSB era formată din mai mulți fotbaliști care nu aveau coloană vertebrală din carton. Unul dintre ei era Mirel Rădoi, acum antrenor la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite. 


Într-o mărturisire făcută de Florin Lovin la Orange Sport, Mirel Rădoi se pare că era unicul fotbalist de la FCSB care se contra cu orgoliosul om de afaceri. Rădoi e finul lui Gigi Becali 

  • Mirel Rădoi


Lovin, transferat de Becali de la FC Bacău, a explicat într-un context mai larg ce se întâmplă în viața unei echipe atunci când există „cumetrii” între oficiali și jucători. 


”Pe mine, personal, nu mă mai miră nimic. În primul rând, o relaţie de prietenie între un antrenor şi un patron nu e sănătoasă. Nici între jucători şi antrenori. Trebuie stabilite nişte reguli. Una e să faci grătare la stadion, o dată la lună şi să creezi o unitate de grup, şi alta e să fac eu, acasă, ca antrenor, şi să chem 4-5 jucători. Nici dacă îi chemi pe toţi nu e ok. Trebuie delimitate lucrurile.


Nu poţi să stai la grătare cu jucătorii şi după aia să tragi de urechi jucătorii. Trebuie delimitate lucrurile, din punctul meu de vedere. Poate greşesc. Cum nu sunt de acord nici cu finul, frate, fiul, neam. Un jucător să fie finul antrenorului. Dacă era dinainte, e ok. Dar cum să mă uit eu la un antrenor şi să fie naşul meu. 


(n.r. – Nici că Gigi Becali îi era naş lui Mirel Rădoi?) Nu mi s-a părut niciodată ok. Nu am fost de acord cu chestii de genul ăsta niciodată. Dacă nu mi se pare mie, nu înseamnă că…


Grupul va percepe că acel jucător este favorizat. Pe Mirel l-aş scoate din context, pentru că era singurul care se certa cu nea Gigi. La toate şedinţele îşi spunea punctul de vedere. Nu poţi să zici că vorbea ceva cu noi şi altceva cu Gigi. Aşa l-am perceput. Deci, nu-l vedeam sifon.


Sau lucruri care depăşeau zona vestiarului, el să meargă să le spună la patron. Chiar le ascundea. Dacă ieşea ceva din vestiar, le infirma ca să păstreze liniştea. Eu nu sunt de acord cu astfel de chestii. Dacă ai semnat un contract, cum ai luat bani la semnătură, e normal ca atunci când pleci să-i dai înapoi”, a declarat Florin Lovin, la Orange Sport. 
Source link

Share This Article