Un fotbalist de la FCSB îi întoarce spatele lui Gigi Becali și vrea să plece gratis la vară!

admin
gigi becali scoate alt jucator din echipa l a costat aia nu mai joaca titular acum 2 size6.png

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 05 Februarie 2024, 16:26

Data actualizarii: Luni 05 Februarie 2024, 16:25


După 23 de meciuri desfășurate în sezonul regulat al Superligii României, FCSB se află pe prima poziție cu 50 de puncte. 15 victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri a înregistrat vicecampioana până în clipa de față.


Un fotbalist de la FCSB îi întoarce spatele lui Gigi Becali și vrea să plece gratis la vară!


Cumpărat la finalul verii lui 2022 pentru 1.5 milioane de euro de la FCU Craiova, Andrea Compagno a ajuns pe lista neagră a lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor încearcă să-l vândă cu orice preț pe italian în această fereastră de transferuri din iarnă.


Doar că lui Andrea Compagno îi expiră înțelegerea cu FCSB la finele actualei stagiuni, iar playsport.ro notează faptul că italianul și-ar dori să rămână până la vară la gruparea roș-albastră, pentru a pleca gratis din Berceni.În acest sezon, Andrea Compagno a bifat 18 apariții pentru FCSB în campionat și a reușit și să-și treacă numele pe tabela de marcaj de patru ori.


De când se află la gruparea roș-albastră, Compagno a participat în 55 de partide și a marcat 20 de goluri, înregistrând aproximativ 3500 de minute petrecute în echipamentul FCSB-ului.


Produs de Palermo și Catania, Andrea Compagno a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Due Torri, Pinerolo, Torino U19, Argentina, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori, FCU Craiova și FCSB.


Gigi Becali, despre Andrea Compagno: ”Nu mă mai interesează”


”De ce să mai apară? Discutăm despre un jucător care valorează mult… dar eu am renunțat la el. Am dat și ieri o hârtie pentru 450.000 în Grecia, o echipă mare zic ei, nu mă mai interesează. 


Nu are rost să mai vorbim de Compagno, nu mai este… Cel mai cuminte om, nu am avut jucător așa ca el, și cum se antrenează, și tot. 


Fiecare om are creierul lui, eu am creier cu procent mai mic, nu am știut să-l țin pe Compagno. Am făcut ce nu trebuia să fac, m-am dus la 11 puncte și 16 puncte”, a spus Gigi Becali la DigiSport.Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate