Trucul care te va scăpa de o mare problemă. Amestecă bicarbonat de sodiu şi detergent de vase, iar casă ta va străluci!

admin

Trucurile pentru îndepărtarea mizeriei și a mirosurilor neplăcute din locuință sunt preferatele gospodinelor. Majoritatea femeilor preferă să înlocuiască soluţiile din comerţ pline de chimicale, cu cele tradiţionale pe care le pot prepara chiar ele în casă. În rândurile de mai jos vă prezentăm un truc inedit cu doar două ingrediente: bicarbonat de sodiu și detergent pentru vase. Iată cum le puteţi folosi.

Deși rafturile magazinelor sunt pline de nenumărate produse ce promit rezultate extraordinare, multe dintre ele nu au efectul pe care îl prezintă. De asemenea, prețurile ridicate și substanțele chimice reprezintă un alt motiv pentru care gospodinele apelează la alte variante. Unele dintre ele sunt trucuri folosite de mult timp.

Trucul care te va scăpa de o mare problemă

Cu ajutorul amestecului de bicarbonat de sodiu și al detergentului de vase, casa ta poate fi curățată mult mai ușor.

Tot ceea ce trebuie să faci este să amesteci într-un bol două linguri de bicarbonat de sodiu și trei linguri de detergent lichid pentru vase. Apoi pune soluţia obţinută într-o sticluță cu pulverizator. Poți adăuga puțină apă pentru a subția amestecul. De asemenea, pentru un miros mult mai plăcut, poți adăuga ulei estențial de lavandă.

Pulverizează pe locurile unde mizeria este greu de îndepărtat și lasă câteva minute să acționeze. Șterge apoi cu o lavetă. Vei fi uimit de rezultate.

Curăță și igienizează bureții de vase cu bicarbonat de sodiu

Dacă te-ai săturat de mirosul neplăcut al bureților de vase, aici ai soluția ideală. Printre multiplele proprietăți ale bicarbonatului de sodiu, se numără și cea de neutralizare a mirosurilor neplăcute.

Pentru a-ți curăța bureții de vase, fă un amestec dintr-un litru de apă și patru linguri de bicarbonat de sodiu. Lasă bureții la înmuiat preț de câteva zeci de minute și vei rămâne surprinsă de rezultatul obținut.

 

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate