„Trent ar trebui să-și facă griji pentru locul său”. Englezii exultă după descoperirea noului star de la Liverpool

admin
conor bradley 1 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 11:53

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 12:00


Golurile au fost marcate de Diogo Jota (23), Conor Bradley (59), Dominik Szoboszlai (65) şi Luis Diaz (79) pentru învingători, respectiv Christopher Nkunku (71).


„Comoranii” nu au fost deloc destabilizaţi de anunţul făcut în urmă cu câteva zile de Jurgen Klopp, care şi-a anunţat plecarea de pe Anfield la finalul sezonului. Cele două formaţii urmează să se înfrunte din nou pe 25 februarie, în finala Cupei Ligii Angliei.


În urma acestei victorii, Liverpool şi-a păstrat avansul de cinci puncte faţă de Manchester City, care a învins-o cu scorul de 3-1, pe Burnley, ocupanta penultimului loc în clasament.


Conor Bradley, noua revelație de la Liverpool


Introdus titular pentru al cincilea meci consecutiv, jucătorul de 20 de ani a făcut senzație în partida cu Chelsea, reușind să marcheze un gol și să ofere două assist-uri.


În ultimele două meciuri, fundașul care îl înlocuiește pe Trent Alexander-Arnold are deja un gol și patru assist-uri, iar la finalul confruntării, Dominik Szoboszlai a declarat, mai în glumă, mai în serios, că fundașul de 25 de ani ar trebui să se teamă pentru postul de titular.


„Sunt încântat de contribuția lui Conor. Este dificil să joci împotriva lui Raheem Sterling. Sunt foarte fericit pentru el. Este un băiat serios și trebuie să spun că jocul său a fost special”, a declarat și Jurgen Klopp.Source link

Share This Article