Trei tineri reţinuţi pentru lovirea unui alt tânăr care a ajuns la spital

admin
media 165487434632551800.jpg

Trei tineri cu vârste cuprinse între de 21 şi 26 de ani, toţi din comuna Teslui, judeţul Dolj, au fost reţinuţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, după ce au bătut un alt tânăr de 31 de ani, care ulterior a ajuns la spital pentru îngrijiri, potrivit Agerpres.

Potrivit IPJ Dolj, în seara zilei de 5 februarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin apel de urgenţă la 112, cu privire la faptul că un tânăr de 31 de ani, din comuna Drăgoteşti, în timp ce se afla în curtea unui imobil din comuna Teslui, ar fi fost agresat fizic de trei persoane de sex masculin, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti au fost identificaţi trei tineri cu vârste cuprinse între de 21 şi 26 de ani, toţi din comuna Teslui, aceştia fiind bănuiţi că l-ar fi lovit pe tânărul de 31 de ani, inclusiv cu un obiect contondent, provocându-i acestuia leziuni care i-au pus viaţa în primejdie. În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală”, informează IPJ Dolj.

Cei trei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.Source link

Share This Article