”trebuie să fim conștienți că au fost multe meciuri unde nu le-au ieșit finalizările”

admin

Andrei Krișan comentează. Noul sezon din Survivor, cel mai puternic, în care foștii concurenții au revenit pentru a obține titlul de All Stars este pe PRO TV de trei ori pe săptămână. După ce în prima zi, Faimoșii și Războinicii și-au împărțit victoriile, în cel de-al doilea episod, membrii tribului albastru au dovedit că sunt foarte puternici și au câștigat proba esențială rămânerii în joc – cea pentru Imunitate.

Andrei Krișan, cel care în urmă cu un an, a obținut locul 2 în finala Survivor a comentat ceea ce a observat aseară. Un aspect important pe care acesta a ținut să-l continue după ce a văzut și prima ediție a fost cel legat de conflictul pornit între Lola și Jador, după ce Războinica i-a spus la ureche Faimosului că ar fi bine să se protejeze și să nu… ”se reproducă”.  ”După primul episod în care Lola i-a spus anumite lucruri lui Jador, chiar spuneam că trebuie să-și asume, indiferent de repercursiuni. Uite că așa a făcut, și-a cerut scuze și a admis că sunt mai multe lucruri despre ea, decât despre Jador și ceilalți. A câștigat imunitatea alături de echipă, ceea ce e de bine”, a menționat Krișan.

Andrei Krișan comentează victoria Războinicilor în primul joc de imunitate al sezonului

Evident, Andrei s-a bucurat de faptul că tribul din care a făcut cândva parte a reușit să se impună în primul joc pentru Imunitate: ”Bineînțeles că Războinicii au câștigat imunitatea, ceea ce mă bucură, dar trebuie să fim conștienți că au fost multe meciuri unde nu le-au ieșit finalizările și Faimoșii au luat avânt. Spre final, războinicii și-au luat titulatura de imunitate”.

Având în vedere schimbările din acest sezon, Andrei Krișan a comentat și despre modul în care se obține Imunitatea personală: ”Eram foarte curios ce imunitate o să fie – că vor fi două ca în trecut, una la femei și una la bărbați. Nu a fost cazul. Când am văzut ultimele trei persoane – Zanni, TJ și Ana – eram convins că va lua Ana. Nu cred că am mai văzut imunitate cu photofinish, dar iată că a rezultat că TJ merită să câștige. Pare că și-a dorit destul de mult, mă bucur pentru el. Sunt curios ce alegere o să facă deoarece a zis deja că nu știe pe cine o să nominalizeze”.

Andrei Krișan comentează victoria Războinicilor în primul joc de imunitate al sezonului

Urmărind episodul, Andrei a sesizat și conflictul care a pornit deja în tribul Faimoșilor, din cauza simbolului de imunitate găsit în prima probă de către Zanni și Jador.  ”Cireașa de pe tort în conflictele de la Faimoși este cel dintre Zanni și Jador. Nici ei nu cred că au înțeles ce se întâmplă. Lui Jador îi e frică că o să fie pus la duel de eliminare, dar în același timp, Zanni stă bine pe poziții deoarece Jador i-a înmânat simbolul de Imunitate. E clar că între ei doi e un schimb mare de testosteron, deși Zanni pare a juca-n echipă și vrea să renunțe la simbol. Totuși, parcă Jador s-ar salva. Cred că simbolul va fi cheia discuțiilor aprinse pe mai departe în camp. Cum zicea și Tonciu, se simte energia negativă, pe care o văd de acasă și o simt deoarece știu ce înseamnă. Sunt curios cine o să iasă în urma duelului”, a mai spus vicecampionul din 2023.

Cine va fi eliminat, urmează să aflăm diseară, de la 21:30.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate