”Toți mă întreabă dacă sunt sectantă”

admin
cancan 2 adrian sina 1024x726.webp.webp

Anca Serea a vorbit despre religia ei. Mamă a șase copii, vedeta TV  a mărturisit că s-a confruntat cu multe critici din partea internauților.

Anca Serea se poate declara o femeie împlinită. Vedeta TV formează împreună cu soțul ei, Adi Sînă, și cu cei șase copii pe care îi au, o familie mare și minunată.

O mămică foarte activă în mediul online, ea vorbește mereu cu sinceritate despre experiențele cu cei șase copii.

Anca Serea a vorbit despre religia ei

Anca a mărturisit că s-a confruntat cu diverse critici din parte internauților legate de faptul că are atât de mulți copii. Ea a fost “catalogată” de răutăcioși drept sectantă. Și asta doar pentru că a ales să aibă o familie numeroasă.

Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă, pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție.

Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă. Uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a explicat Anca Serea, pe blogul său.

Sursa foto: Instagram

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……Sursa Ciao

Share This Article