Toate camerele au fost pe el! Cum a reacționat Cristiano Ronaldo după ce Laporte a marcat de la 70 de metri

admin
toate camerele au fost pe el cum a reactionat cristiano ronaldo dupa ce laporte a marcat de la 70 de metri size6.png

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 22:07

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 22:07


Meciul trebuia să reprezinte o ultimă întâlnire între Cristiano Ronaldo și Leo Messi, foștii rivali de la Real Madrid și Barcelona, dar înfruntarea nu a mai avut loc.


Cum a reacționat Cristiano Ronaldo după golul lui Laporte


Portughezul a fost accidentat, a lipsit din lot și a urmărit din tribune show-ul echipei sale. Aymeric Laporte a reușit golul meciului, de la 70 de metri, iar apoi toate camerele au fost pe Cristiano Ronaldo.


Starul lusitan a ”sărit” de pe scaun și s-a bucurat în exces la reușita de excepție a fundașului spaniol. Reacția sa a devenit rapid virală pe internet.


În tabăra oaspeților, Leo Messi a intrat în teren în minutul 83, când scorul era deja 6-0. Jordi Alba, Sergio Busquets și Luis Suarez au fost titulari.


Al-Nassr – Inter Miami 6-0. Saudiții au făcut show cu echipa lui Messi


Otavio a deschis scorul în al treilea minut de joc, din pasa lui Marcelo Brozovic. În minutul 10, Anderson Talisca a dus scorul la 2-0, iar două minute mai târziu, Aymeric Laporte a marcat un supergol de la 70 de metri.


 


În repriza secundă, Al Nassr nu s-a putut opri din dat goluri. Anderson Talisca a fructificat o lovitură de la 11 metri în minutul 51, iar Mohammed Maran a făcut ”manita” în minutul 68.


 


Tabela de marcaj a fost blocată de același Talisca. Fotbalistul a reușit hat-trick-ul în minutul 73 și a pus bazele la demolarea echipei din Major League Soccer (MLS), Inter Miami.Source link

Share This Article