”Ți-ar plăcea să joci la un alt club din Liga 1?” Juan Bauza a răspuns pe loc

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 20:45

Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 20:44


Argentinianul a semnat cu FCU Craiova în iulie 2022. Cotat la un milion de euro de site-urile de specialitate, Juan Bauza mai are contract cu echipa din Bănie până la finele sezonului 2024/25.


”Ți-ar plăcea să joci la un alt club din Liga 1?” Juan Bauza a răspuns pe loc


Juan Bauza a vorbit despre viitorul său și a subliniat faptul că nu cunoaște detalii cu privire la o despărțire a sa de clubul patronat de Adrian Mititelu, FCU Craiova.


De asemenea, întrebat dacă i-ar plăcea să evolueze pentru un alt club din Superliga României, Juan Bauza nu a stat pe gânduri și a răspuns afirmativ.


Juan Bauza a mai fost legitimat în România la Csikszereda, de unde a fost achiziționat pentru 150.000 de euro de FCU Craiova la începutul sezonului 2022/23.


”(n.r. despre un transfer în străinătate) Nu ştiu multe. Sunt foarte ataşat de FCU. În acest moment, mintea mea este aici. Dacă în viitor va veni o ofertă bună şi pentru mine şi pentru club, o vom analiza împreună şi vom lua cea mai bună decizie. 


Fotbalul este la fel peste tot în lume. Dacă vine o ofertă cu adevărat interesantă, nu contează ţara. (n.r. Ţi-ar plăcea să joci la altă echipă în România?) Da, da, da. De ce nu?”, a spus Juan Bauza, potrivit OrangeSport.


FCU Craiova, în această stagiune


După 23 de etape disputate în Superliga României, FCU Craiova se află pe locul 11 cu 27 de puncte. În consecință, oltenii au înregistrat până în clipa de față opt victorii, trei rezulatate de egalitate și 12 înfrângeri.


În ultima etapă, trupa din Bănie a făcut deplasarea la Ovidiu pentru confruntarea din runda #23 cu Farul Constanța. ”Marinarii” i-au învins ”acasă” pe olteni cu 1-0, grație reușitei lui Deaconu din minutul 9.Source link

Share This Article