https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2022/01/360_F_75514277_Zavi3DQZYghkG2y2adIpQKGk3sFk8MvY.jpg
OAMENII POTRIVITI EGAL SUCCES

LIVRAREA
Promisiunilor

WORLD HR se angajeaza in toate proiectele sale sa livreze ce a promis , credem ca mai important decat acest lucru este sa ne surprinde placut clientii prin eficienta serviciilor noastre si a resurselor umane care va ajuta afacerea clientilor nostri sa faca performanta.
Proiecte provocatoare
Experienta bazata pe multimedia si strategii de crestere cross-media imaginate in mod proactiv.
Timp de lucru flexibil
Dorim sa fim mereu aproape de clientii nostri mai ales cand au nevoie de ajutorul nostru asa ca in serviciile noastre este inclus si suportul tehnic 24/7 ,365 zile pe an.
Asigurare de sanatate
Partenerii WORLDHR va pot oferii asigurari de sanitate pentru angajatii dumneavoastra pentru a fi in totala legalitate si pentru a fi linistiti cand muncitorii dumneavoastra sunt la lucru.
Organizare de locatie
WORLD HR va ofera in serviciile de consultanta solutii pentru a va caza angajatii , in asa fel incat sa le puteti oferii un loc de odihna decent la costuri eficiente.
Client diversificati
WORLD HR ofera servicii multor afaceri care activeaza in diferite domenii , suntem flexibili , inventivi si plini de resurse si asta ne face partenerul perfect pentru afacerea dumneavoastra.
Echipa de experti
Dat fiind faptul ca echipa WORLDHR a calatorit pe tot globul pentru a experimenta pe propria piele care sunt cele mai eficiente resurse umane , noi va putem recomanda si dezvolta o strategie care o sa va dezvolte afacerea.
Oameni grozavi
Ca si agentie de HR noi credem in oameni , cu o conducere eficienta acesti oameni pot sa faca diferenta intre o afacere de success si mediocritate.
Mediu inventiv
WORLD HR este compusa din membri care mereu stimuleaza imaginatia , asa ca orice proiect au clientii nostril noi venim cu imbunatatiri in asa fel incat idea lor sa beneficieze de cat mai multa eficientizare.
MAI MULT DECAT O AFACERE

CLIENTI MARI
De-a lungul timpului

Ne mandrim cu clientii nostri si dorim sa le aratam aprecierea pentru increderea lor pe pagina noastra.

Am avut placerea de a lucra exclusiv cu membrii echipei WORLDHR in ultimii 4 ani. Consider ca WORLDHR are o integritate fara precedent in aceasta industrie in ceea ce priveste verificarea referintelor si feedback sincer despre candidati.”

Dalia Megahed

Hero Orientul Mijlociu si Africa

„Experienta mea in lucrul cu WORLDHR a fost una foarte pozitiva. Profesionalismul lor a fost revigorant si as primi oportunitatea de a lucra din nou cu ei. Ei apreciaza, de asemenea, relatia clientului cu clientii lor, iar asta se reflecta in profesionalismul interactiunilor lor.”

Essam AlMaddah

Danone Egipt

„Echipa de consultanta WORLDHR va ofera cele mai bune practici internationale cu afaceri puternice si cunostinte locale pragmatice, care ajuta orice organizatie sau companie sa introduca o abordare inovatoare a programelor sale de resurse umane.”

Dalia Wahba

CID Consulting

„Fiind o companie tanara in crestere rapida, am vrut sa implementam structura de HR potrivita inca de la inceput, care sa permita cresterea viitoare si dezvoltarea organizationala. WORLDHR ne-a ajutat sa ne dezvoltam strategia de HR.”

Esther Van Hooft

Tri-Ocean Energy

„WORLDHR este de departe una dintre cele mai capabile si profesionale organizatii care opereaza in prezent in domeniul consultantei in resurse umane si al Executive Search din Egipt.”

Nihad Abdel-Wahab

Tetrapak

https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-team.png
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-quote.png
EFICIENTA si ACURATETE

99% DIN ANGAJATI
Sadisfacuti

Objectively seize scalable metrics whereas proactive e-services, seamlessly empower fully researched growth strategies.

WORLDHR este partenerul dumneavoastra de incredere si dat fiind acest fapt nevoile afacerii dumneavoastra vor fi mereu pe primul loc.

Echipa
World HR

World HRDespre noi
Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Suntem PrezentiWorld HR Social Media
Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.
World HRDespre noi
Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Suntem PrezentiWorld HR Social Media
Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.

Copyright by World Hr. All rights reserved.

Copyright by World Hr. All rights reserved.

gazduire web gazduire website