Tensiuni la Liverpool după anunțul plecării lui Jurgen Klopp. Starurile cormoranilor, pe picior de plecare: „Nu au fost încântați”

admin
liverpool 14 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 08:57

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 09:02


Antrenorul german pleacă de la Liverpool la finalul sezonului în curs, când îi expiră contractul. Jurgen Klopp a făcut anunțul prin intermediul unui clip postat pe rețelele sociale ale „cormoranilor”. 


”Nu mai am energie”. Așa și-a motivat tehnicianul german decizia în fața suporterilor lui Liverpool, pentru care și-a declarat, din nou, toată dragostea și admirația.


Semne de întrebare pentru viitorul anumitor jucători


Decizia lui Jurgen Klopp a stârnit neliniște în mijlocul echipei, mai ales în rândul jucătorilor al căror contract se apropie de final. 


Jurnalistul David Ornstein de la The Atheltic, citat de SportBible, a explicat că fotbaliștii nu au fost anunțați înainte de ceea ce urmează să se întâmple la club. 


Virgil Van Dijk, Mo Salah și Trent Alexander-Arnold sunt trei dintre jucătorii a căror înțelegere a intrat în ultimele 12 luni sau expiră în vară. 


„Nu au primit nicio informare înainte. Mi s-a spus că nu toți veteranii au fost încântați de asta, dar presupun că atunci când ești în locul celor de la Liverpool și a lui Jurgen Klopp e rău dacă o faci, e rău dacă nu o faci.


Le poți spune dinainte, dar riști să pierzi controlul sau nu le spui și devin nemulțumiți că nu i-ai avertizat în avans.


În circumstanțe normale, Liverpool ar fi rezolvat negocierile cu jucătorii, dar așa e mai complicat. Van Dijk va împlini 33 de ani, Mo Salah e curtat în Arabia Saudită, iar pe Alexander-Arnold îl vor multe cluburi”, a explicat jurnalistul situația actuală de la Liverpool.
Jurgen Klopp, înaintea meciului din FA Cup, cu Norwich pe www.sport.roSource link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate