Televiziune de știri, în faliment. Este iubită de toți românii

admin
https www.gandul.ro wp content uploads 2021 05 img 3084.webp.webp

Televiziune de știri, în faliment. O mare televiziune de știri din România, în pragul falimentului? Audiențele modeste ar fi declanșat problemele financiare ale postului tv.

Unul dintre posturile de televiziune din România se află în pragul falimentului. Este vorba despre B1 TV, care potrivit surselor din interiorul companiei, se află pe marginea prăpastiei. Asta după ce audiența postului s-a prăbușit. Acest fapt a venit dintr-o multitudine de factori.

Televiziune de știri, în faliment

Potrivit specialiștilor din industrie, declinul televiziunii B1TV poate fi cauzat de din cauza unei combinații de factori. Cel mai evident fiind scăderea calității conținutului. Criticii spun că postul de televiziune a investit tot mai puțin în jurnalism de calitate. Și de programe originale, acest lucru ducând la o pierdere constantă de telespectatori.

Un analist media a precizat că românii pur și simplu nu se mai uită la acest post. Precizând faptul că o există o tendință generală de departe de televiziunea tradițională în favoarea platformelor online și a conținutului digital.

De asemenea, sursele interne spun că șefii de departamente din televiziune și-au început deja căutarea de noi locuri de muncă, lăsând ceilalți angajați în nesiguranță. Un angajat din B1TV a transmis sub protecția anonimatului, că mulți dintre colegi sunt îngrijorați și încep să își caute locuri de muncă în alte părți.

Sursa foto: arhiva ciao.ro

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……Sursa Ciao

Share This Article