Ştefan Bănică Jr, amintiri din copilărie. Celebrul artist s-a emoţionat când şi-a adus aminte de tatăl lui

admin

Ștefan Bănică Jr. a povestit în cadrul unui interviu cum a arătat copilăria lui. Îndrăgistul artist s-a emoţionat în momentul în care şi-a adus aminte de o întâmplare cu tatăl lui. Deși avea doar doi ani cântăreţul ţine minte că a primit de la acesta o maşinuţă cu pedale de la Moscova de care a fost tare încântat. 

Ștefan Bănică Jr. are multe amintiri frumoase cu tatăl său. Cei doi au avut întotdeauna o relaţie specială atât pe scenă, cât şi dincolo de ea. În 1993, au ajuns împreună chiar şi în Statele Unite ale Americii, cu spectacolul „Clanul Bănică”, care conţineaun show cu texte umoristice scrise special pentru ei.

Artistul s-a emoţionat atunci când a vorbit despre tatăl său

Ștefan Bănică a vorbit, în cadrul unui podcast, despre cea mai frumoasă amintire, de la vârsta de 2 ani.

„Țin minte că tata mi-a adus o mașină cu pedale de la Moscova și stăteam undeva pe 1 Mai, la un bloc, iar cea mai tare chestie pe care o țin minte, m-a scos cu mașina pe balcon, aveam vreo 2 ani. Cât de tare să fiu într-un maiou, cu mașina pe balcon, la etajul 5”, a povestit Ștefan Bănică.

Artistul a povestit și despre întâmplările pe care nu le va putea uita vreodata din curtea bunicilor lui.

„Eu am crescut la bloc, până la 2 ani și jumătate, apoi părinții mei s-au despărțit. După am stat la o curte superbă, aproape cât un teren de fotbal, care era a bunicilor mei. La vârsta de 6 ani au dărâmat-o pentru a face o casă pentru tovarășii lui Ceaușeșcu și am fost repartiați la un apartament de 50 mp.

Cât am stat la curte, am avut vizuini, l-am văzut pe Iepurașul de Paște, în pantaloni scurți, cu o șapcă în cap pe unde îi ieșeau urechile. După am aflat, de fapt, că era o mătușă talentată. Apoi ningea, era o lumină ciudată, s-a deschis ușa și a apărut Moș Crăciun care a intrat la noi în casă. Gata, s-a terminat”, a mai povestit artistul.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article