Spectaculos! Primele imagini cu ‘Țiriac City’. Cum va arăta și unde va fi amplasat noul proiect al lui Ion Țiriac

admin

Ion Țiriac (84 de ani), unul dintre cei mai bogați oameni din România, și-a anunțat noul proiect grandios.

Cu o avere estimată la 1,75 miliarde de euro, Ion Țiriac a devenit primul miliardar al României, în 2007. El a dezvăluit că este gata să construiască un complex sportiv grandios în Otopeni, care se va numi ”Țiriac City”.

Pe lângă componenta rezidențială, se va construi și complexul Țiriac Sport Center, care include un bazin de înot, terenuri de tenis, dar și sala Nadia, scrie economica.net.

Sursa citată anunță că Țiriac City va fi construit pe Drumul Gării Odăi, din Otopeni. Potrivit imaginilor oferite de arhitecții de la West Group Architecture, proiectul va fi unul spectaculos.

Țiriac: Nu întrebați cât costă pentru că o să cădeți din picioare

”Am avansat destul de mult cu sala. Anul acest vine tenisul înapoi în București. Reimportăm un turneu de ATP. Trebuie să fac un stadion aici, peste drum, minimum pentru ATP 250, de 5.000 de locuri.

content-image

content-image

În București nu e o sală, nu e nimic. Fără să dau foarte multe detalii, un turneu ATP nu se poate juca în sală. O să facem și o sală aici, peste drum, cu drum și tot ce trebuie pentru o sală de 10-12.000 de locuri.

Pentru concerte, expoziții, trebuie 15.000 de locuri. Știu cât costă, dar nu întrebați, pentru că o să cădeți din picioare. Se poate face.

Guvernul doar să facă străzile. Bazinul Cameliei Potec va începe în aprilie și se va termina anul acesta. Sala Nadiei… să vedem când începem să facem. Am pornit cu tăvălugul aici, în Otopeni. O să se numească Țiriac City”, a declarat Ion Țiriac.

 Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate