Spaniolii au tras o singură concluzie după ce l-au văzut pe Ianis Hagi contra Barcelonei

admin
spaniolii au tras o singura concluzie dupa ce l au vazut pe ianis hagi contra barcelonei size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 23:47

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 23:45


Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 77, când i-a luat locul fundașului dreapta Nahuel Tenaglia, iar Alaves evolua în superioritate numerică după eliminarea lui Vitor Roque.


Ce a scris presa spaniolă despre Ianis Hagi după Alaves – Barcelona 1-3


Mijlocașul român nu a reușit să se remarce în cele aproximativ 20 de minute petrecute pe teren, iar jurnaliștii spanioli subliniază că Hagi încă nu reușește să arate cea mai bună versiuna a sa, la mai bine de cinci luni după ce a fost împrumutat de la Rangers.


„L-a înlocuit pe Tenaglia, însă a jucat ca extremă dreapta și nu s-a văzut foarte mult, la fel ca Giuliano (n.r – Giuliano Simeone, intrat în minutul 63). Încă se așteaptă cea mai bună versiune a lui”, a scris Noticias de Alava, care l-a notat cu 5 pe decarul lui Alaves.


Jurnaliștii de la El Correo i-au acordat nota 6 lui Ianis: „Intermitent, dar cu detalii pozitive în joc”, au scris spaniolii.


Pentru Ianis Hagi a fost primul meci în LaLiga după patru partide consecutive în care a rămas pe banca de rezerve. Alaves a încheiat seria de trei victorii la rând și se clasează pe locul 12, cu 26 de puncte, în timp ce Barcelona se menține pe 3, cu 50 de puncte, la șapte lungimi în spatele liderului Real Madrid, care are un meci mai puțin.


În LaLiga, singura realizare notabilă a lui Ianis Hagi după 15 meciuri este un assist în partida cu Atletico Madrid (1-2), disputată la finalul lunii octombrie.


Fiul „Regelui” a marcat două goluri pentru Alaves, însă în Cupa Spaniei, la duelul cu formația Deportivo Murica, din ligile inferioare, câștigat clar de echipa sa, 10-0.


  • Ianis Hagi este împrumutat de Alaves până la finalul sezonului, iar formația spaniolă nu are opțiunea unui transfer definitiv. Internaționalul român ar trebui să revină la Rangers din vară.Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate