Sorin Cârțu pune la colț un fotbalist de la Univ. Craiova: ”Total neinspirat!”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 18:17

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 18:16


Universitatea Craiova a primit vizita liderului din Superliga României pe ”Ion Oblemenco” în etapa #23 din sezonul regulat, doar că formația dirijată de Ivaylo Petev a pierdut categoric, cu 0-3, și s-a distanțat enorm de prima poziție în campionat.


Sorin Cârțu pune la colț un fotbalist de la Univ. Craiova: ”Total neinspirat!”


Sorin Cârțu, fost președinte la Universitatea Craiova, a vorbit despre Alexandru Mitriță, despre care a spus că nu a fost inspirat împotriva FCSB-ului și că a preferat în multe faze să ia acțiunea pe cont propriu decât să le paseze colegilor.


  • De asemenea, Sorin Cârțu a subliniat că Alex Mitriță nu a arătat ca un lider


”Sunt momente în timpul jocului când ia și el acțiunile pe cont propriu și atunci dacă ar juca cu pasă la alt coechipier, cum a fost și aseară. Au fost niște situații când a preferat să ia acțiunea pe cont propriu decât să îi paseze lui Markovic sau la un coechipier mai bine plasat sau care intrase pe un anumit culoar.


Nu mi-a plăcut cum a tratat fazele fixe. Am avut atâtea faze fixe pe care a decis să le trage direct pe poartă. Chema toți jucători la cap, acolo aducea fundași centrali pentru o eventuală execuție precum sărit la cap și el a decis să tragă la poartă.


Decizii total neinspirate. Nu a fost liderul care trebuia să fie la o asemenea partidă. Și el cu capul mare am văzut că pentru un fault la mijlocul terenului se certa cu arbitrul, preocupări minore pentru un lider la un meci de o asemenea factură.


Dacă este o înfrângere ne scoate definitiv de obiectivul de câștigarea campionatului. FCSB superioară, ne-a bătut și în tur cu 3-0 la ei acasă și 3-0 aici”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Fanatik.


Universitatea Craiova – FCSB 0-3


Darius Olaru a deschis scorul în minutul 45+8, după ce a frucitifact o lovitură de la 11 metri. În repriza secundă, Florinel Coman a majorat diferența în minutul 50, iar David Miculescu a dus scorul la 3-0 în minutul 83.


După această victorie, FCSB rămâne lider în clasament cu 50 de puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova a coborât pe locul cinci, cu 34 de puncte înregistrate după 23 de runde desfășurate.Source link

Share This Article