CONSULTANTA DE HR INOVATIVA

INOVATIE
Resurse Umane

WORLD HR ofera doar servicii inovative adica cea ce o sa gasiti la noi nu o sa mai gasiti la nici o alta companie de HR . Data fiind experienta noastra in domeniu dar si pe teren am dezvoltat o serie de servicii care sa ne sadisfaca clientii la costuri minime si cum impact mare .
CONSULTANTA DE CONFORMITATE HR

Efectuarea unei consultante de conformitate a resurselor umane asigura ca politicile companiei dumneavoastra si relatiile cu angajatii respecta indrumarile legale, standardele si respecta cele mai bune practici.

O consultanta de conformitate a resurselor umane va vedea un evaluator independent care va examina documentatia si politicile existente. Odata finalizat, veti primi o lista de actiuni recomandate pentru a va asigura ca sunteti in conformitate cu practicile de resurse umane.

Ce documente sunt revizuite in timpul unuei consultante de conformitate cu resursele umane?

Acestea sunt principalele domenii care vor fi revizuite in timpul unei consultante de conformitate:

 • Manualul angajatului
 • Practici, politici si proceduri de HR
 • Orele de lucru si concediile
 • Recrutare, referinte si perioade de proba
 • Nemultumire si disciplinare
 • Concedierea si concedierea
 • Egalitatea de sanse
 • Drepturile familiei
 • Bullying si hartuire
 • Dosarele de personal

Asigurarea de raspundere civila a angajatorului

Ce se intampla dupa o consultanta de conformitate HR?

Dupa finalizarea consultantei de conformitate, vi se va inmana un raport care evidentiaza principalele domenii de atentie si propune actiuni corective. De asemenea, veti avea ocazia sa discutati despre cel mai bun mod in care WORLDHR va poate ajuta afacerea sa remedieze problemele identificate.

De ce ar trebui sa obtin o  consultanta de conformitate cu resursele umane?

Efectuarea unei consultante de conformitate este importanta pentru a va asigura ca politicile, procedurile si practicile dvs. de resurse umane sunt conforme cu cea mai recenta legislatie, astfel incat sa va puteti proteja compania. Acest lucru va va economisi timp si bani si va va asigura ca reputatia companiei dvs. este protejata.

 • Exista doua tipuri de consultanta care pot fi finalizate:

Hartie – unde examinam toate documentele/procesele de hartie de la distanta din biroul nostru

La fata locului – unde va examinam toata documentatia cu membrii echipei de la sediul dumneavoastra.

In ambele cazuri, se vor oferi domenii recomandate de imbunatatire si va vor ajuta sa le implementati.

Cum sa rezervati o consultanta de conformitate HR?

Va rugam sa ne sunati astazi la 0040721988588 sau 0040721988240 pentru a discuta nevoile dvs. sau folositi formularul nostru de contact si va vom raspunde imediat.

Conflictul va aparea in toate organizatiile. Ea tinde sa se incadreze in doua categorii principale: cea dintre indivizi si cea dintre departamente/grupuri de oameni.

REZOLVAREA CONFLICTULUI

Nu trebuie subestimat cat de mici, iritatii se pot patrunde in miezul afacerii tale. Atunci cand exista un conflict intre indivizi la locul de munca, efectul poate fi urias, nu doar asupra celor implicati direct, ci si asupra celor din jur, iar conflictul nerezolvat va poate costa foarte mult afacerea.

De ce apare conflictul la locul de munca?

Motivele conflictului pot fi la fel de simple, cum ar fi ca cineva sa fie lasat de pe o lista de circulatie prin e-mail, sau cineva care fura ideile altcuiva, pana la abuz fizic grav sau hartuire si hartuire. In orice caz, este important ca conflictul sa fie rezolvat rapid inainte de a escalada.

Efectele conflictului pot cauza absente crescute de boala, lipsa de motivatie, scaderea productivitatii, atitudine negativa, rotatie mai mare sau retinere reticenta.

Cum pot rezolva conflictul la locul de munca?

Cu cat vezi mai devreme o problema, cu atat mai bine! De indata ce stiti ca exista o problema, contactati echipa noastra de mediatori calificati si experimentati, independenti, care va vor ajuta prin:

 • discutarea cu toate partile implicate pentru a intelege cauzele conflictului;
 • ajungerea la o rezolutie;
 • impiedicarea sa se repete
 • decideti daca trebuie facute modificari in cadrul afacerii dvs., de exemplu, o schimbare a procesului sau a structurii.

Va rugam sa ne sunati astazi la 0040721988588 sau 0040721988240 pentru a discuta nevoile dvs. sau folositi formularul nostru de contact si va vom raspunde imediat.

La World HR intelegem importanta de a obtine oamenii potriviti pentru acest rol si cat timp dureaza acest proces. Din acest motiv, serviciul nostru de asistenta in recrutare se asigura ca fiecare fisa a postului, specificatia persoanei sau anuntul de post vacant este relevanta si corecta. Ca urmare, asta inseamna ca trebuie sa ai de-a face doar cu candidati seriosi.

„Recrutarea este procesul de a avea persoana potrivita, la locul potrivit, la momentul potrivit. Este crucial pentru performanta organizationala.”

Majoritatea companiilor recunosc ca personalul lor este cel mai mare atu al lor. Prin urmare, un proces de recrutare si selectie eficient si echitabil este vital pentru gasirea si angajarea persoanelor potrivite pentru locul de munca. In plus, se poate asigura ca noul angajat devine eficient in cel mai scurt timp.

Beneficiile externalizarii Suportului de recrutare

Prin utilizarea serviciului nostru, veti beneficia de:

 • Implicarea sporita a angajatilor;
 • Performanta sustinuta la locul de munca;
 • Retinerea angajatilor;
 • Turnover scazut al personalului;

Important, obtinerea procesului de recrutare si selectie chiar de la inceput va va economisi costuri si timp.

Dupa recrutare si selectie, un program de initiere bine gandit este o modalitate buna de a ajuta noii angajati sa se integreze rapid in afacere. Va putem scrie programul de introducere pentru a va ajuta sa pastrati acest personal important.

CONSULTANTA DE RESURSE UMANE

Cum poate ajuta WORLDHR in Suportul de recrutare?

Procesul de recrutare si selectie presupune parcurgerea unei serii de etape:

 • WORLD HR ofera clientilor sai consultanta hr GRATUITA in baza unui contract , noi credem in afacerile romanesti si de aceea dorim sa facem tot ce este posibil sa le sustinem. Cu alte cuvinte, suntem o agentie consultanta de resurse umane si atunci ne permitem sa va sustinem proiectele indiferent de necesitati.
 • Fisa postului / Redactarea specificatiilor postului
 • Redactarea anuntului de post vacant – daca nu sunteti sigur cum sa scrieti cel mai bine anuntul de post vacant, fisa postului sau specificatia persoanei, va vom ajuta cu pregatirea acestuia;
 • Publicarea anuntului de post vacant – va vom ajuta cu publicitate directionata pe toate site-urile de recrutare majore si forumurile de locuri de munca;
 • Screening CV / shortlisting (daca este necesar) – vom filtra toate cererile de angajare, ca urmare, veti vedea doar candidatii cei mai potriviti;
 • Organizarea si desfasurarea interviurilor (daca este necesar) – vom contacta solicitantii si vom organiza interviuri telefonice initiale cu acestia in numele dumneavoastra. In plus, ne vom asigura ca, candidatii au toate detaliile de care au nevoie inainte de a va intalni pentru un interviu;
 • Informarea candidatilor nereusiti – vom informa candidatii nereusiti daca acestia nu se potrivesc potrivit rolului;
 • Verificari inainte de angajare – cum ar fi dreptul de a lucra in ROMANIA, medical, DBS, referinta etc;
 • Redactarea ofertei de angajare

Va rugam sa ne sunati astazi la 0040721988588 sau 0040721988240 pentru a discuta nevoile dvs. sau folositi formularul nostru de contact si va vom raspunde imediat.

Cautarea angajatilor
WORLD HR detine o baza de date vasta cu diferite nationalitati si profesii .WORLD HR opereaza pe tot globul astfel avand acces la multe facilitate si nationalitati.
Componenta Echipei
Construirea unei echipe de succes inseamna mai mult decat gasirea unui grup de oameni cu combinatia potrivita de abilitati profesionale.
Liderul Echipei
Un lider de echipa este o persoana care ofera indrumare, instruire, directie si conducere unui grup de indivizi (echipa) in scopul obtinerii unui rezultat cheie sau a unui grup de rezultate aliniate.
Coeziune intre oameni
Coeziunea structurala este conceptia sociologica a unei definitii si masuratori formale utile a coeziunii in grupurile de lucru.
Strategie
Planificarea resurselor umane trebuie sa serveasca drept legatura intre managementul resurselor umane si planul strategic general al unei organizatii.
Comunicarea
Comunicarea HR se refera la modul in care companiile se angajeaza cu angajatii lor. HR este responsabil pentru comunicatiile legate de pregatirea angajatilor, beneficii, salarii si orice alte stiri ale companiei.

Oamenii Potriviti

O afacere poate sa creasca doar daca este coordonata si are in componenta oameni ideali pentru domeniul sau de activitate.

Contract Personalizat

WORLD HR ofera clientilor sai solutii ajustate pe nevoile fiecaruia si nu standardizeaza nimic . Stim ca fiecare afacere este unica si deci are nevoie de solutii unice.

Loialitatea Personalului

WORLD HR va ofera sfaturi si solutii pentru a castiga loialitatea personalului dvs. este importanta o colaborarea pe perioada lunga de timp deoarece aceasta ofera mularea personalului pe proiectul clientului.

Progres Constant

Clientii nostri beneficiaza de suportul WORLD HR in scopul imbunatatirii si eficientizarii resurselor umane ca afacerile clientilor nostrii sa fie in continua dezvoltare.
FITI LA CURENT CU WORLD HR

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Inscrieti-va la newsletter-ul WORLD HR pentru a primi toate noile oferte si reduceri privind proiectele de HR pe care le puteti avea. Pur si simplu introduceti adresa dvs. de e-mail si va vom include in urmatoarea noastra actualizare.

  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  World HRDespre noi
  Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
  Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
  https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
  Suntem PrezentiWorld HR Social Media
  Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.
  World HRDespre noi
  Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
  Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
  https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
  Suntem PrezentiWorld HR Social Media
  Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.

  Copyright by World Hr. All rights reserved.

  Copyright by World Hr. All rights reserved.

  gazduire web gazduire website