Singurul jucător al FCSB care a fost fluierat de fani, în timpul meciului cu Farul. Ce i-a transmis Mustață, liderul galeriei

admin
singurul jucator al fcsb care a fost fluierat de catre fani ce i a transmis mustata liderul galeriei size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 15:24

Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 15:21


Puștiul Eduard Rădăslăvescu s-a îmbrățișat cu Gică Hagi înainte de startul meciului și a fost introdus pe teren în minutul 81 al duelului cu Farul, când l-a înlocuit pe Tavi Popescu


Rădăslăvescu, două ocazii mari ratate și evoluție timorată contra Farului


Jucătorul transferat de la Farul a avut două ocazii mari de gol, în minutele 88 și 89, și putea închide meciul. Ratările sale au creat rumoare în tribunele Arenei Naționale, transformându-se în fluierături la alte mingi pierdute de acesta, după ce Farul a egalat in extremis, prin fundașul Ionuţ Larie (90+5 – penalty). Câțiva spectatori la tribuna a doua chiar i-au strigat „Pleacă acasă!” și „Ești ‘blat’ cu Hagi!”

  • Jucătorii FCSB, înaintea meciului cu Farul / Foto - Gabriel Chirea


După fluierul final al partidei, Rădăslăvescu și colegii au fost chemați să cânte cu ultrașii bucureșteni. Jucătorul de atac părea afectat de prestația slabă, dar nu a fost lovit de fanii din Peluza Nord când se afla la pământ. Lui i s-a cerut tricoul de joc de către unul dintre liderii ultrașilor, semn de apreciere în fotbal, iar Gheorghe Mustață i-a transmis „Fii, bă, mai tupeist! Fii mai înfipt! Hai, fără frică!”, când s-a apropiat ca să cedeze tricoul. 


Are doar 19 ani și a costat 850.000 de euro


Eduard Gabriel Rădăslăvescu (19 ani) este născut la Orșova (jud. Mehedinți) și s-a format la juniorii cluburilor ACS Luceafărul Drobeta Turnu Severin și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi„. La seniori a jucat pentru FCV Farul Constanța (2021-2022) și FCSB (2022-prezent). Are selecții pentru naționalele de juniori ale României U17, U18, U19 și U20. Acesta a bifat 14 prezențe în toate competițiile în acest sezon, dar doar trei ca titular. 


Postul său de bază este de mijlocaș central ofensiv, dar poate evolua și în cele două extreme ale atacului, fiind folosit sporadic de Elias Charalambous și ca atacant central. A fost cumpărat de FCSB cu 850.000 de euro, dar este cotat la doar 450.000 de euro. Tânărul fotbalist a fost dorit sub formă de împrumut de FC Hermannstadt și FC Botoșani, în această iarnă, dar managerul Mihai Stoica ar fi insistat să rămână la trupa din Berceni. 


Foto – Gabriel ChireaSource link

Share This Article