Serialul de pe Netflix așteptat de toată planeta. Este considerat cea mai bună producție din lume!

admin

Fanii science-fiction aşteaptă cu sufletul la gură premiera serialului „3 Body Problem”. Netflix a dezvăluit trailerul mult așteptat, iar producţia a reuşit deja să îi captiveze pe cinefili.

Serialul promite să ofere o incursiune fascinantă în lumea științifico-fantastică. Lansarea este programată pe 21 martie.

„3 Body Problem” este bazat pe primul roman din seria Remembrance of Earth’s Past a lui Liu Cixin și este așteptat să aducă pe micul ecran aceeași magie care a consacrat Game of Thrones.

Cu un trailer de peste două minute, plin de momente incitante și indicii misterioase, anticiparea pentru acest serial a atins cote maxime. Actorii din prolurile principale sunt Benedict Wong și Eiza González, alături de fațe cunoscute ale Game of Thrones, inclusiv Jonathan Pryce și John Bradley, serialul de pe Netflix promite o distribuție de excepție!

Care este povestea din „3 Body Problem”

O decizie crucială luată de o tânără femeie în China anilor ’60 reverberează în timp și spațiu până în prezent. Când legile naturii se dezlănțuie în mod inexplicabil sub ochii lor, un grup restrâns de oameni de știință străluciți își unește forțele cu un detectiv curajos pentru a înfrunta cea mai mare amenințare din istoria omenirii.

David Benioff și D.B. Weiss (Game of Thrones) și Alexander Woo (The Terror: Infamy, True Blood) sunt co-creatori, producătorii executivi și scenariști ai serialului. Bernadette Caulfield (Game of Thrones, The X-Files) este producătoare executivă. Rian Johnson (Knives Out, Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi), Ram Bergman și Nena Rodrigue sunt producători executivi din partea companiei T-Street. Lin Qi, regretatul fost președinte al The Three-Body Universe, și Zhao Jilong, directorul executiv al companiei The Three-Body Universe care deține drepturile asupra titlului, se numără, de asemenea, printre producătorii executivi. Și Plan B Entertainment, compania lui Brad Pitt, Dede Gardner și a lui Jeremy Kleiner (Okja, Moonlight) sunt producători executivi. Rosamund Pike și Robie Uniacke sunt producători executivi din partea companiei Primitive Streak. Derek Tsang și Andrew Stanton vor avea rolurile de regizori și co-producătorii executivi. Printre ceilalți regizori se numără Jeremy Podeswa și Minkie Spiro.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate