Șerban Huidu, sumă colosală pentru a pleca de la Prima TV! Ce televiziune i-a pus în față un contract de nerefuzat

admin
Cine va fi in noul sezon Cronica Carcotasilor. Serban Huidu a facut anuntul despre emisiunea de la Prima TV.jpg

Șerban Huidu a primit o sumă colosală pentru a pleca de la Prima TV! Ce televiziune i-a pus în față un contract de nerefuzat și cum de a decis să rămână cu emisiunea Cronica Cârcotașilor tot la postul TV, care l-a consacrat. 

Șerban Huidu, 47 de ani, a dezvăluit, în podcastul Fain&Simplu realizat de Mihai Morar, că a fost la un pas să plece de la Prima și semneze cu Antena 1 pentru o sumă fabuloasă: 4 milioane de euro pentru 3 sezoane.

Șerban Huidu, sumă colosală pentru a pleca de la Prima TV!

Întrebat de Mihai Morar dacă ai fost cel mai bine plătit om de media din România, Șerban Huidu a răspuns: „Uitându-mă în spate, s-ar putea să fi fost. A venit o ofertă de la Antenă. Pe 3 sezoane, 4 milioane de euro. Și era și o primă de instalare“.

@fainsisimplu EPISOD NOU! Azi ai ocazia să călătorești în trecut. În vremea de aur a presei românești, în perioada când o emisiune precum #cronicacarcotasilor năștea cutremure în cele mai înalte cercuri ale politicii. Șerban Huidu este unul dintre realizatorii de programe care au dat tonul unei industrii. Tot el este omul care a ținut capul de afiș în două accidente teribile, care i-au marcat viața în mai puțin de un an. Astăzi, mai matur, dar deloc mai puțin acid, își spune povestea lui Mihai Morar. Care sunt cele mai picante momente din #România anilor 2000. Care este cel mai mare regret. Cum și-a revenit dintr-o coma unde avea mai puțin de 10% șanse să își mai revină. Urmează podcastul care îți dezvăluie ce a facut Șerban Huidu după accidentul auto în care a fost implicat și care a curmat viața a 3 oameni. Urmează #fainsisimplu cu #MihaiMorar și #serbanhuidu #pentrutine #comunitateafainsisimplu ACUM PE #youtube #fainsisimplupodcast #applepodcasts #googlepodcasts #spotifypodcast#storytimevideos #povestideviata #istorieromaneasca #radio #inspiratie #motivatie #episodnou #podcastromania #podcastromania2024 #impacare ♬ sunet original – Fain & Simplu

Șerban Huidu explică de ce a refuzat oferta

Mă duc la colegul Mihai Găinușă și îi zic uite așa și așa și așa. „Ce mă, ăia care au scris urât de tata? Nu vreau!”. Nu mi-a părut rău, la Prima au venit nemții, după aia.

„Am câștigat destui bani de-a lungul timpului și acum probabil că trebuie să dau și înapoi din ce am câștigat”, a mai spus Huidu. Întrebat dacă mai câștigă din Cronica Cârcotașilor aceeași bani ca acum 15 ani, realizatorul a afirmat: „clar nu”.

„Nu! De foarte mult timp. Niște patroni români nu mi-au plătit facturi de un milion de euro. Adică cam 5 milioane de lei. S-au șters, s-au tăiat. I-a tăiat judecătorul. Când i-a băgat în faliment, i-a tăiat. E vorba e Cristian Burci”, a explicat Șerban Huidu.

Sursa Foto: arhiva ciao.ro

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate