Sepsi, ofertă pentru mijlocașul cu 77 de meciuri în națională, de un milion de euro! 

admin
sepsi oferta pentru mijlocasul cu 77 de meciuri in nationala de un milion de euro size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 23:15

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 23:12


Formația din Sfântu Gheorghe este văzută drept una din favorite pentru a atinge top 6 la finalul sezonului regular, însă anumite transferuri nu i-au ieșit. În pauza competițională care abia s-a încheiat, dar și după, Sepsi a încercat să aducă anumiți fotbaliști cu experiență, câțiva născuți în Ungaria, dar doar unul a ajuns sub comanda lui Bernd Storck, Kevin Varga.


Din informațiile Sport.ro, Sepsi a vrut să mai transfere un fotbalist cu meciuri în naționala maghiară, pe Adam Nagy, mijlocaș defensiv în vârstă de 28 de ani, care a adunat 77 de partide și două goluri pentru naționala țării sale.


Sepsi l-a vrut pe Adam Nagy


A fost om de bază, integralist în ultimele patru meciuri din preliminariile EURO, din luna noiembrie, iar în ultimul duel, cel cu Muntenegru, scor 3-1 pentru Ungaria, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.


Sepsi a încercat să îl aducă în Superliga, dar șansele nu au fost deloc mari. Joacă în Italia, la Pisa, formație care a reușit să îl dea, recent, împrumut până la finalul sezonului, miercuri, 31 ianuarie.


Conform surselor Sport.ro, Sepsi a aflat de situația mijlocașului maghiar și s-a interesat de el, au fost purtate discuții în acest sens, doar că, până la urmă, mijlocașul a ales să continue în Italia, urmând ca până la finalul stagiunii să evolueze la Spezia.


În prima parte a acestui sezon, Adam Nagy a jucat în 12 partide pentru Pisa, dar nu a marcat și nu a oferit vreo pasă decisivă. Recent a semnat cu Spezia pentru șase luni, dar în contractul dintre cluburi există, se pare, și o clauză de transfer definitiv.

ARTICOL RECOMANDATBernd Storck, omul care l-a dorit pe Adam Nagy la Sepsi 


Sepsi a ratat un transfer foarte important, aducerea lui Adam Nagy putând fi o achiziție care să ”betoneze” mijlocul echipei lui Bernd Storck. Antrenorul l-a pregătit pe Nagy pe vremea în care a fost selecționer al Ungariei, dar mijlocașul a preferat să continue într-un campionat, Serie B, în care are mai multă vizibilitate și de unde poate ajunge mai ușor la EURO 2024, competiție care se va vedea pe Pro TV, Pro Arena și pe VOYO.


Adam Nagy este un fotbalist cu un CV interesant, jucând, printre altele, și pentru Bologna, Bristol City sau Ferencvaros. Are 54 de meciuri în liga secundă din Anglia, trei goluri și patru pase decisive. În Serie B a adunat 79 de partide, dar și trei pase decisive. A bifat 51 de dueluri și în Serie A, marcând un gol și oferind o pasă decisivă.


La ora actuală, conform Transfermarkt, maghiarul este cotat la un milion de euro. Cei mai mulți bani în schimbul său s-au plătit în vara lui 2019, când Bristol City a achitat, către Bologna, două milioane de euro. 


Sepsi, o victorie și un eșec în 2024, în Superliga 


Sepsi a spulberat, în primul meci oficial din 2024, formația Poli Iași, scor 6-0, în runda cu numărul 22 din SuperLiga Românie. Sepsi a deschis scorul în minutul 19, după un autogol al lui Florin Ilie, iar covăsnenii au mai înscris de alte două ori până la pauză, prin Cosmin Matei (36′ – penalty) și Nicolae Păun (42′). În actul secund au mai marcat Kallaku (63′), Ștefănescu (85′) și Bălașa (88′ – penalty).


Apoi însă, în al doilea meci, de la Arad, Sepsi a cedat în partida cu UTA, scor 1-2.


Sepsi este pe locul 6 în acest moment, cu 33 de puncre, la un punct de locul 5, Universitatea Craiova, dar cu un punct peste locul 7, Hermannstadt. În etapa următoare, trupa din Sfântu Gheorghe va juca pe teren propriu, cu Universitatea Craiova. 
Source link

Share This Article