Scandal de proporții la Alaves – Barcelona, cu Ianis Hagi intrat pe final: „Rușinos, scandalos!”

admin
scandal de proportii la alaves barcelona cu ianis hagi intrat pe final rusinos scandalos size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Sambata 03 Februarie 2024, 21:41

Data actualizarii: Sambata 03 Februarie 2024, 21:44


Barcelona a condus la pauză cu 1-0, după un gol marcat de Robert Lewandowski în minutul 22. Ilkay Gundogan a marcat spectaculos pentru 2-0 în minutul 49, după un assist al lui Pedri, însă Samu Omorodion a redus din handicap la doar două minute distanță.


„Eliminare scandaloasă” a lui Vitor Roque la Alaves – Barcelona


În minutul 59, la Barcelona a intra Vitor Roque. În doar 13 minute, tânărul atacant cumpărat din Brazilia a marcat un gol și s-a ales cu două cartonașe galbene, fiind eliminat. 


Roque a văzut primul galben în minutul 67 pentru o lovitură cu cotul asupra lui Tenaglia, faultul fiind unul evident, fără minge. La doar cinci minute distanță, brazilianul a fost avertizat a doua oară și a fost eliminat.


Vitor Roque a încasat al doilea galben pentru un presupus fault al lui Rafa Marin, însă toate reluările arată că jucătorul lui Alaves a simulat. Cum nu a fost vorba de o eliminare directă, ci de al doilea cartonaș galben, VAR-ul nu a putut interveni.


„Eliminare rușinoasă a lui Vitor Roque” și „Meci marcat de eliminarea scandaloasă a lui Vitor Roque”, au fost titlurile date de publicațiile catalane Mundo Deportivo și Sport după meciul Alaves – Barcelona.


Eliminarea lui Roque vine în contextul unei situații deja tensionate în Spania. În ultima vreme, Barcelona a acuzat în repetate rânduri anumite greșeli de arbitraj în favoarea rivalei Real Madrid.


Ianis Hagi a prins 20 de minute contra Barcelonei


La șase minute după eliminarea lui Vitor Roque, la Alaves a intrat Ianis Hagi. Mijlocașul român a prins aproximativ 20 de minute pe teren, însă nu a putut face nimic pentru a întoarce soarta jocului.


Pentru Ianis Hagi a fost primul meci în LaLiga după patru partide consecutive în care a rămas pe banca de rezerve. Alaves a încheiat seria de trei victorii la rând și se clasează pe locul 12, cu 26 de puncte, în timp ce Barcelona se menține pe 3, cu 50 de puncte, la șapte lungimi în spatele liderului Real Madrid, care are un meci mai puțin.Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate