Șansa vieții după ce FCSB a renunțat la el: atacantul a fost prezentat astăzi oficial în Serie A!

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 12:47

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 12:50


FCSB și-a manifestat interesul în această iarnă pentru atacantul central nigerian David Ankeye, în vârstă de 21 de ani, care însă a fost prezentat miercuri după-amiază de Genoa din Serie A!


Deși s-a aflat în discuții avansate cu reprezentanții liderului din Superliga, oficialii FCSB s-au retras din cursă la scurt timp, iar jucătorul nigerian va evolua acum în Serie A la echipa care s-a descotorosit recent de vârful George Pușcaș, trimis în Serie B.


”David Ankeye este noul jucător de la Genoa. Atacantul nigerian, născut la Port-Harcourt pe 22 mai 2002, sosește de la Sheriff Tiraspol, transferul este definitiv”, a precizat clubul genovez.


Suma de transfer este de 2,5 milioane de euro.


David Ankeye, de la Sheriff Tiraspol la Genoa


David Ankeye a avut o sezon foarte bun la Sheriff Tiraspol, cu 25 de apariții în tricoul moldovenilor, dintre care 6 în Europa League, 13 în SuperLiga, 4 în preliminariile Europa League și 2 în preliminariile Champions League.


Atacantul și-a trecut în cont, în acest sezon, în tricoul liderului din campionatul Republicii Moldova 8 goluri și un assist, adunând 1.202 de minute jucate.Source link

Share This Article