Să faci același lucru și să te aștepți la rezultate diferite… Al 19-lea convoi de blindate rusesc, spulberat de Ucraina în același loc

admin
media 170684637288946300.jpg

Al 19-lea convoi de blindate rusesc, distrus de Ucraina în același loc. Rușii atacă, de neînțeles, în același mod și cu același rezultat: neutralizarea propriilor forțe.

Brigada 72 Mecanizată Separată a Ucrainei a fost cea care, din nou, a respins ofensiva grea a rușilor, pe același front.

De necrezut. Al 19-lea convoi de blindate rusesc, distrus de Ucraina în același loc

Postarea de pe twitter.com/front_ukrainian creditează un ofițer rus care ar fi declarat că a încercat aceeași tactică, „toate tancurile și oamenii noștri, înaintând pe aceleași drumuri, toți strânși împreună, de 18 ori!”

 

Motivul? „A face exact ceea ce am făcut, de 18 ori, este exact ultimul lucru pe care se așteptă inamicul să-l facem”.

Și totuși, Brigada 72 Mecanizată Separată a Ucrainei i-a așteptat.

Platforma militară pro-Kremlin Rybar-Z a concluzionat că astfel de „tactici” ale Rusiei sunt posibile „din cauză că la comandă sunt aceleași persoane, de neclintit, care ar fi trebuit să nu mai fie”.

 

Joi, Brigada 46 Separată Aeromobilă a distrus patru vehicule blindate rusești în zona Marinka.

Ucrainenii au mai repurtat un succes, pe frontul de sud. Într-un video capturat de dronele ucrainene, armata rusă poate fi văzută poziționând sisteme MLRS Grad într-o zonă împădurită, scrie Newsweek.Source link

Share This Article