Românii au talent, sezonul 14. Data exactă la care va începe emisiunea de la PRO TV

admin

Vești bune pentru fanii emisiunii ”Românii au talent”! Emisiunea de la PRO TV revine cu un nou sezon la începutul lunii februarie 2024.

Show-ul de televiziune a debutat în februarie 2011 și se bucură de un succes enorm în rândul telespectatorilor, fiind unul dintre cele mai longevive din România. Așadar, ”Românii au talent” revine pe micile ecrane. Prima ediție a sezonului 14 va avea loc pe data de 9 februarie 2024, de la ora 20:30, pe PRO TV.

Șefii trustului nu au anunțat schimbări în privința juriului și a prezentatorilor. Astfel, Smiley şi Pavel Bartoş sunt în continuare prezentatorii emisiunii, iar juriul este format din Andra Măruță, Mihai Bobonete, Andi Moisescu şi Dragoş Bucur. Se anunță a fi un sezon plin de surprize, cu momente magice, care să-i țină pe telespectatori cu sufletul la gură.

Și asta nu e singura veste bună pentru telespectatori! Serialul „Las fierbinţi” revine cu episoade noi din data de 13 februarie 2024. Producţia de comedie cu Mihai Bobonete, Anca Dumitra, Ecaterina Ladin, Mirela Oprişor, Toma Cuzin şi Adrian Văncică se află la sezonul 23.

Când se va difuza ultimul episod din Las fierbinți

Mihai Bobonete, cunoscut pentru rolul său din „Las Fierbinți”, a vorbit despre încheierea serialului care a debutat în 2012 și a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane. Într-o discuție cu colega sa de platou, Anca Dumitra, Mihai Bobonete a dezvăluit că, „Las Fierbinți” ar ajunge la final anul viitor. „Cât mai ține Las Fierbinți? Cred că undeva prin 2025 se termină”, a spus Mihai Bobonete.

Anca Dumitra a mărturisit că încheierea filmărilor pentru serialul ”Las fierbinți” nu va fi una ușoară pentru niciunul dintre actori. Și asta pentru că atâția ani de zile toți au format o familie pe platourile de filmare, iar producția de la PRO TV este o parte importantă din viețile tuturor: „Știu că mi-aș dori… Ce știu cu siguranță e că atunci când va fi finalul nu o să fie ușor pentru nimeni. Adică dacă eu sunt plângăcioasa grupului, eu bag mâna în foc că atunci cu toții o să plângeți și eu o să râd de voi. Nu o să fie ușor, pentru că e viața noastră de atâția ani”, a spus Anca Dumitra.

SURSA FOTO: Social Media

 

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate