”Recunosc!” Florin Prunea a analizat situația de la FCSB

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 17:43

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 17:42


Echipa pregătită de Elias Charalambous are patru victorii consecutive în campionat și ocupă primul loc cu 50 de puncte, la 11 lungimi în fața ocupantei locului doi, CFR Cluj.


FCSB a înregistrat, în consecință, până în clipa de față, nu mai puțin de 15 victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri, după 23 de etape disputate în sezonul regulat al Superligii.


”Recunosc!” Florin Prunea a analizat situația de la FCSB


Florin Prunea, fost internațional român, a vorbit despre situația de la FCSB și a subliniat faptul că roș-albaștrii nu au schimbat prea multe în ultimii ani, iar meritul pentru performanță e al antrenorilor, dar și al jucătorilor.


”Meritul este al antrenorilor și al jucătorilor. Ei sunt zi de zi împreună. Steaua (n.r. FCSB) nu a schimbat prea mult în ultimii ani. Este un mix acolo, e și MM (n.r. Mihai Stoica) și Vali Argăseală, sunt mulți acolo. Antrenorii sunt principalii responsabili. E o schimbare, Târnovanu a crescut, nu mai spun de mijlocul terenului, care domină toate echipele.


Toată lumea își asumă aceste lucruri (n.r. că Gigi Becali se implică la echipă). Nu e normalitate, dar, dacă ei și le asumă, merg înainte și au rezultate… Știu cu toții și recunosc acest lucru: ’Ăștia suntem, face schimbările, face primul ’11’, dar nu în totalitate. Eu cred că se consultă cu cineva, și cu angajații, dar și cu cineva din afară, eu așa cred. Sunt atâția oameni cu experiență în fotbal”, a spus Florin Prunea, potrivit DigiSport.


În ultima etapă, FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova pe ”Ion Oblemenco” cu 3-0. Darius Olaru, Florinel Coman și David Miculescu au punctat în deplasare pentru roș-albaștri.


În următoarea rundă, FCSB o va întâlni pe campioana en-titre, Farul Constanța, pe Arena Națională, luni, 2 februarie, de la ora 20:00. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.Source link

Share This Article