Real Madrid și-a pus fanii pe jar: „Vine Mbappe! / Mâine îl anunță?” Marca dezvăluie care va fi anunțul oficial de vineri

admin
real madrid si a pus fanii pe jar vine mbappe maine il anunta marca dezvaluie care va fi anuntul oficial size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 12:32

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 12:32


Joi, la prânz, Real Madrid a postat pe rețelele sociale un videoclip de 20 de secunde. În el apare stadionul Santiago Bernabeu, un birou, un laptop și data de 2 februarie 2024, moment în care se speculează că ar urma să existe un anunț oficial din partea clubului.


Fanii lui Real Madrid au crezut că urmează să fie anunțat transferul lui Kylian Mbappe


Deși nu există nicio informație oficială în acest sens, microbiștii au speculat imediat că ar putea fi vorba despre transferul lui Kylian Mbappe. O țintă mai veche a lui Real Madrid, francezul a intrat în ultimele luni de contract, iar presa spaniolă a scris că atacantul nu își va prelungi înțelegerea și ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu din vară.


„Vine Mbappe”, „Mâine îl anunță?”, „Imaginați-vă cum ar fi dacă acesta e anunțul despre Mbappe”, au fost câteva dintre comentariile microbiștilor de pe rețelele sociale.


Jurnaliștii de la Marca au dezamorsat imediat „bomba”. Nu este vorba despre transferul lui Kylian Mbappe, ci despre un parteneriat între Real Madrid și compania HP, al cărei sigle va apărea pe tricourile primei echipe.


Anunțul parteneriatului dintre Real Madrid și noul sponsor HP ar urma să fie oficializat în cursul zilei de vineri, 2 februarie.Source link

Share This Article