Real Madrid a cedat un jucător la o rivală din La Liga

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 14:50

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 14:51


Peter Federico (21 de ani), costarican născut la Madrid, a semnat cu Valencia, unde va evolua sub formă de împrumut până la finalul sezonului.


”Liliecii” au oficializat mutarea în cursul zilei de miercuri și au și o clauză de cumpărare definitivă, în cazul în care extrema dreaptă va impresiona la noua sa echipă.


Peter Federico a semnat cu Valencia


Valencia îl poate cumpăra definitiv pentru două milioane de euro, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano. În acest caz, Real Madrid va păstra 50 la sută dintr-un viitor transfer.


”Peter Federico a ajuns la Valencia CF pentru a fi opțiune pentru atac, poate juca în orice flanc, fiind un jucător de picior drept și poate aduce viteză în echipa pregătită de Ruben Baraja”, transmite Valencia, pe site-ul oficial.Noul jucător de la Valencia a evoluat mai mult pentru echipa a doua a celor de la Real Madrid, acolo unde a marcat de două ori și a oferit două pase decisive.


În prezent, site-urile de specialitate îi oferă atacantului de 21 de ani o cotă de piață de un milion de euro.Source link

Share This Article