Reacția lui Victor Becali după ce Gigi Becali a anunțat că FCSB va ajunge în Liga Campionilor

admin
author icon.svg.svgxml

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 09:32

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 09:39


FCSB e lider în Superliga, iar situația actuală a FCSB-ului din Superliga – domină autoritar campionatul – îl face pe Gigi Becali să viseze. Mereu un optimist, patronul de la FCSB și-a exprimat recent, într-o intervenție la Digisport, speranța că formația condusă de Elias Charalambous va ajunge sezonul viitor în Liga Campionilor.


 A adus în discuție și nume de adversari precum Real Madrid și FC Barcelona, pentru a-și cosmetiza discursul, pe placul fanilor. Într-o perioadă în care FCSB nu are adversar în Superliga, omul de afaceri punctează iar la nivel declarativ. Cu patronul de la FCSB nu e de acord însă vărul său, Victor Becali. Impresarul FIFA consideră că obiectivul patronului de la FCSB e irealizabil. 


„Să dea Dumnezeu să ajungă în Champions League, doar că un astfel de vis este mai greu realizabil în ziua de astăzi. E greu să estimez de câți bani e nevoie pentru a ajunge acolo, sunt echipe precum PSG care bagă sute de milioane și tot nu reușesc ceea ce își propun.


Nu știu dacă va fi tentat să îi vândă pe unii dintre jucătorii importanți, văd că nimeni nu plătește deocamdată suma cerută pentru Florinel Coman”, a fost poziția agentului FIFA în dialog cu reporterii iAMsport.ro.Source link

Share This Article