Rapid își reîntregește lotul: „Se antrenează cot la cot cu băieții!”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 19:29

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 19:31


Înaintea meciului de pe Giulești, Rapid a făcut un anunț îmbucurător pentru fani. Claudiu Petrila (23 de ani) a revenit la antrenamente alături de colegii săi, iar vestea a fost transmisă prin intermediul unor imagini publicate pe contul de Facebook. 


„Claudiu Petrila se antrenează cot la cot cu băieții”, a fost mesajul giuleștenilor. 


Cel mai în formă jucător al giuleștenilor, cu patru goluri și șase assisturi, a suferit o ruptură musculară la coapsă posterioară a piciorului stâng, la sfârșitul lunii octombrie. 


Claudiu Petrila, rezerva lui Ermal Krasniqi?


Mihai Stoica a explicat că aducerea lui Ermal Krasniqi nu ar putea înseamna decât un lucru: Claudiu Petrila ar urma să fie trimis pe banca de rezerve.


Oficialul FCSB a mai punctat faptul că CFR Cluj a făcut o afacere bună, deoarece l-a cumpărat pe Krasniqi cu 200.000 de euro și l-a cedat Rapidului pentru un milion.


„Nu ştiu dacă s-au gândit să-l tripleze pe Petrila sau să-l folosească apărător în partea cealaltă, că trebuie să sară unul dintre jucătorii importanţi. Nu-l văd jucând număr 10. A jucat doar cu Petrescu în stânga, când a atras atenţia.


Iar cu Lazio probabil a fost o discuţie, dar poate nu s-a conceretizat. Asta e suma de 1 milion sau sunt zvonuri? La noi Gigi spune tot, cu cifre. E o afacere bună făcută de CFR, că l-a luat cu 200.000. Înseamnă că văd calităţi de un milion”, a spus Mihai Stoica, la Orangesport.Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate