Radu Drăgușin, în topul celor mai bine plătiți jucători din Premier League. Este peste Cole Palmer sau Garnacho

admin
radu dragusin in topul celor mai bine platiti jucatori din premier league este peste cole palmer sau garnacho size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 18:59

Data actualizarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 19:16


Englezii au plătit 25 de milioane de euro pentru serviciile internaționalului român, cinci milioane de euro în bonusuri + cedarea fundașului Djed Spence la Genoa, fosta echipă a lui Radu Drăgușin.


Radu Drăgușin a fost folosit pe finalul a trei meciuri până acum, următoarea șansă de a juca fiind în meciul cu Brighton, din Premier League (sâmbătă, 10 februarie). 


Salariul lui Radu Drăgușin, dezvăluit de The Sun


Publicația britanică a publicat topul celor mai bine jucători U21 din Premier League, iar fundașul român se află pe locul șase, peste Cole Palmer, Garnacho sau Jeremy Doku. 


Potrivit sursei citată, Radu Drăgușin ar încasa aproximativ 100.000 de euro pe săptămână, pe primul loc aflându-se Ansu Fati, jucătorul împrumutat de FC Barcelona la Brighton, cu 188.000 de euro. 


Cum l-a descris Ange Postecoglou pe Radu Drăgușin


Ange Postecoglou a vorbit, printre altele, și despre Radu Drăgușin, despre care a spus că s-a integrat în angrenajul londonezilor


„În primul rând, sunt mulțumit că ne-am atins rapid țintele din acest mercato, un fundaș central și un jucător de atac, cu Radu Drăgușin și Timo Werner. Amândoi au profitat de aceste zile de pregătire și s-au adaptat la ce este aici.


A fost o săptămână bună de pregătire, nu mai dură față de ceea ce facem de obicei, dar dusă la un nivel ridicat. Cu Radu și Timo în lot, am ridicat nivelul în tot ce am realizat.


S-au adaptat bine. I-am urmărit cum s-au antrenat și cum s-au integrat stilului nostru de pregătire. Amândoi s-au adaptat deja, se simt bine alături de colegi. Au pătruns într-un grup bun. Și clubul s-a străduit să-i facă să se simtă bine și amândoi sunt extraordinari”, a spus Ange Postecoglou.Source link

Share This Article