„Probabil că dacă nu mă măritam stăteam într-o chirie…”

admin

Ioana Ginghină a vorbit întotdeauna deschis despre viața sa personală. Nici de această dată nu s-a ferit să povestească lucruri din intimitate, iar în cadrul unui interviu recent a dat detalii despre divorțul de Alexandru Papadopol. Deşi a fost căsătorită de trei ori, actriţa nu se teme să o ia din nou de la capăt.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au fost căsătoriţi din 2006 până în 2019. Nimeni nu se aştepta ca cei doi să ajungă la separare, iar pentru mulţi anunţul divorţului a fost un şoc. Deşi lucrurile nu erau tocmai roz între cei doi, în prezent au o relaţie de prietenie de dragul fiicei lor, Ruxandra.

Ioana Ginghină: „Dacă vrei o chestie serioasă, ți-o asumi până la capăt!”

Într-un interviu recent, actrița a mărturisit că niciodată nu s-a temut să își refacă viața amoroasă. De asemenea, ea a precizat că un act de căsătorie este chiar important pentru ea. Chiar dacă poveştile sale de dragoste nu au avut un final fericit până acum, actriţa a dezvăluit că şi-a asumat toate consecinţele până la capăt.

După divorțul de Alexandru Papadopol, cei doi au făcut partajul, iar vedeta a rămas cu vila în care au locuit împreună.

„Prietena pe care am nășit-o și alături de care lucram la «MiniArtShow” în perioada respectivă nu avea iubit, iar eu nu mai aveam soț. Noi vorbisem de mult că eu trebuie să o nășesc pe ea. I-am spus: «Corina, să îți găsești soț, că eu îmi găsesc naș! Tu doar găsește soțul, asta este problema, în rest rezolvăm tot ce ar trebui să rezolvăm!».

Eu întotdeauna am știut că o să mă mărit și nu este vorba aici de act, așa probabil este educația mea, programul meu cu mariajul, poate nu este valabil pentru toată lumea, dar pentru mine este! Mi se pare că eu nu pot construi și nu pot face echipă cu un om dacă nu am acest contract! Așa sunt eu! Asta zic, poate nu merge la toată lumea. Este ca la un job! Când te duci la un job, ca să arăți că o să te trezești dimineața, că o să apari acolo în fiecare zi și o să te dedici, semnezi un contract! Așa mi se pare că este și cu mariajul.

Vorbim aici și de Alexandru. (n.r. Papadopol) Dacă nu aveam o căsnicie, dacă nu construiam o casă împreună, nu făceam acest copil… eu, după căsătorie, am plătit jumătate de casă.

Mă rog, i-am dat partajul, dar am avut jumătate de casă, am avut un copil! Probabil că dacă nu mă măritam stăteam într-o chirie, poate fiecare își lua un apartament pe numele lui sau pe firmă. Nu, le iei împreună pentru că le faci împreună! Eu așa sunt! Facem copil, nu facem copil, stai să vedem… mi se pare că, dacă vrei o chestie serioasă, ți-o asumi până la capăt! Aceasta este doar părerea mea!”, a declarat Ioana Ginghină pentru ego.ro.

 

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate