Primele declarații ale lui Relu Pănescu, după eliminarea de la Survivor All Stars. Ce regrete are și ce a făcut când s-a întors acasă

admin
relu panescu.jpg

Primele declarații ale lui Relu Pănescu, după eliminarea de la Survivor All Stars. Ce regrete are și ce a făcut când s-a întors acasă.

Relu, ce a însemnat pentru tine revenirea la Survivor, de această dată la ediția All Stars?

Revenirea mea, în sezonul suprem, Survivor România All Stars 2024, a însemnat pentru mine o oportunitate, totodată o provocare majoră la care nu puteam să lipsesc, pentru care aș fi fost în stare de orice sacrificiu, luând în considerare faptul că participarea și prezența la cel mai fascinant, cel mai captivant, cel mai plin de neprevăzut, unde surprizele se țin lanț la tot pasul, unde nu știi la ce anume să te aștepți în niciun moment, pentru că în orice clipă se poate schimba totul, a fost acel prilej, de a avea onoarea de a arăta încă o dată că la vârsta de peste 52 de ani, pot să fac față oricăror greutăți, lipsuri, nevoi, alături de colegii mei din echipa Războinicilor.

Primele declarații ale lui Relu Pănescu, după eliminarea de la Survivor All Stars

Oare cum aș fi putut să pierd o asemenea șansă, unică, de necomparat, de neegalat cu nimic din ceea ce am făcut până în prezent ? Nu există cuvinte să pot descrie ce sentimente m-au trecut în momentul în care am fost contactat de către persoana responsabilă din partea producției, pentru a mă întreba dacă aș vrea să particip la All Stars. Nici măcar nu au terminat propoziția, până a venit răspunsul meu ferm că da, voi fi prezent, chiar spunând că am deja bagajele pregătite și pot pleca în clipa următoare.

Survivor Romania All Stars 2024, ca de altfel și sezonul 3 – Survivor România 2022, sunt și vor rămâne în mintea și sufletul meu toată viața, datorită faptului că am avut posibilitatea să trăiesc cele mai palpitante, mai inedite, clipe și momente, ținând cont că m-am confruntat cu situația în care am avut parte de un cumul de factori imprevizibili și neașteptați, fiind totodată departe de familie, de cei dragi, de casă, lipsit de hrană și de o igienă corespunzătoare, fără un acoperiș deasupra capului, neavând acces la curent electric, tehnologie și un minim de confort, pe care le ai în viața de zi cu zi, alături și împreună cu ceilalți colegi din echipa Războinicilor și luând în considerare că nu ne-am văzut niciodată, nu ne cunoșteam, având educație și preocupări diferite, de altfel existând și diferențe mari de vârstă între noi.

Cum te-ai înțeles cu ceilalți membri din tribul Războinicilor?

M-am înțeles foarte bine cu toți colegii. Chiar dacă de această dată, am stat foarte puțin în această aventură, nu am avut niciodată, nici cele mai mici divergențe cu nimeni. Chiar apreciez mult că atmosfera în interiorul echipei a fost una liniștită, cu mici, dar nesemnificative momente de neînțelegeri între colegi.

A fost mai greu decât la prima ta participare, din anul 2022?

Nu pot spune că a fost mai greu acum față de sezonul 3, din anul 2022, deoarece știam unde vin de această dată, de asemenea că nu pot avea nici un fel de așteptări, că totul este imprevizibil, plin de suspans, iar jungla din Republica Dominicană are un mister aparte.

Atunci ca și acum, chiar dacă de fiecare dată eram foarte determinat, hotărât, pregătit să intru pe fiecare traseu, indiferent de oponentul din echipa Faimoșilor, nu am reușit să găsesc cele mai bune soluții la partea de finalizare a probelor, drept pentru care am un sentiment de regret profund și de nemulțumire sufletească, deoarece scopul meu principal a fost acela de a fi un model, un exemplu de urmat pentru cât mai multe generații. Vreau să aveți convingerea că de fiecare dată am făcut tot ceea ce mi-a stat în putință și tot ceea ce a depins de mine pentru a-mi aduce aportul în favoarea echipei din care am făcut parte, dar în acest sezon, pur și simplu finalul nu s-a lipit de mine. Dar așa-i în viață, dacă n-ai noroc la joc, atunci ai noroc în dragoste, iar eu am parte pe deplin de dragostea celor apropiați.

Ai vreun regret după această participare?

Bineînțeles că am regrete, consider că am ieșit prematur, mult prea devreme, dar ce-aș mai putea spune ținând cont de faptul că am pierdut pe mâna mea, că nu am fost în stare să termin acel puzzle, că răbdarea nu este punctul meu forte, de altfel nici lucrurile migăloase, că nu am avut în acele momente îndemânarea, dexteritatea, iscusința și dibăcia necesară, că nu am fost suficient de atent la acel final, că așa cum am discutat ulterior cu ai mei colegi, am fost la două poziționări distanță, adică atât de aproape pentru a merge mai departe și de a-mi continua drumul.

Primele declarații ale lui Relu Pănescu, după eliminarea de la Survivor All Stars

Cu certitudine, mi-aș fi dorit să continui această aventură, măcar până dupa momentul unificării, așa cum mi-am propus de altfel, dar cu părere de rău, am încheiat parcursul meu la Survivor România All Stars 2024. Timpul este unul din cele mai prețioase lucruri pe care le avem, timpul este ireversibil, iar dacă nu ai făcut lucrurile la momentul potrivit, este tardiv, nu mai poți da timpul înapoi, pentru că viața își urmează cursul ei firesc și merge înainte, de aceea trebuie să profiți la maxim de fiecare oportunitate, de fiecare șansă, de fiecare ocazie care ți se ivește, pentru că nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi, deoarece trecutul este istorie, prezentul contează, iar viitorul este incertitudine.

Cum a fost revenirea acasă, la familie?

Explozie de bucurie a fost revenirea acasă, la familie, la cei dragi, la cei apropiați. Sentimentul este extrem de profund pentru mine personal, deoarece așa am fost crescut de când m-am născut, într-o dragoste nemărginită în cadrul familiei, beneficiind de iubire sincer, pură, maximă, ceea ce îmi oferă o stare de fericire, bucurie, împlinire sufletească, liniște și pace.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate