Prima reacție a lui Ilie Poenaru după ce s-a despărțit de FC Voluntari

admin
ilie poenaru e istorie la uta arad ze mai bine sa fac eu pasul inapoi favoritii sa o preia pe zbatrana 1 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 22:13

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 22:12


Ilfovenii s-au reprofilat rapid și l-au instalat pe banca tehnică pe Nicolae Dică. Antrenorul a fost prezentat oficial imediat după ce FC Voluntari a anunțat despărțirea de vechiul staff tehnic.


Prima reacție a lui Ilie Poenaru după ce s-a despărțit de FC Voluntari


Ilie Poenaru a vorbit despre plecarea sa de la FC Voluntari și a precizat faptul că totul s-a întâmplat pe cale amiabilă. De asemenea, antrenorul a evidențiat că nu și-ar fi dorit să-i părăsească pe ilfoveni.


Cu Ilie Poenaru în staff-ul tehnic, FC Voluntari a înregistrat o medie de 1.22 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt, în 27 de partide.


”Acum am ieșit de la club, a fost o despărțire amiabilă, eu le mulțumesc pentru această colaborare. Nu aș fi dorit să plec de la Voluntari, cred că puteam remedia mult jocul echipei. Din punct de vedere fizic echipa arată excelent, am fost și peste Oțelul în jocul direct, echipa care aleargă cel mai mult. 


Probabil au fost anumite inconstanțe în jocul echipei care nu au plăcut. Dar să se vadă că din etapa a 4-a nu am mai avut jucători de bază pe care nu i-am mai putut înlocui.


Au fost greșeli personale care au costat echipa, vorbim de faza defensivă, de marcaj, de atacuri decisive. Plus 5 penalty-uri ratate care ne puteau aduce mai multe puncte. Nu am putut aduce jucători de calibru în mercato, avem un plafon salarial ce trebuie respectat”, a spus Ilie Poenaru, potrivit iamsport.ro.


Nicolae Dică o preia pe FC Voluntari de pe poziția a 14-a în Superliga României. Ilfovenii au strâns până acum 25 de puncte: șase victorii, șapte rezultate de egalitate și 10 înfrângeri a înregistrat clubul după 23 de etape.


Comunicatul emis de FC Voluntari


”Mulțumim, Marin Dună! FC Voluntari anunță încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Marin Dună și staff-ul său compus din: Ilie  Poenaru (antrenor secund), Gabriel Vasiliu (antrenor cu portarii), și Paul Ceușan ( antrenor secund ).


Instalat la începutul acestui sezon, Marin Dună a însumat 23 de meciuri oficiale în Liga 1, înregistrând în acest interval, un palmares de 6 victorii, 7 egaluri și 10 înfrângeri. 


A calificat echipa noastră în sferturile Cupei României, acolo unde FC Voluntari va întâlni FC Universitatea Craiova 1948, în luna aprilie.


Clubul FC Voluntaril le mulțumește pentru munca depusă în această perioadă și le dorește mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul emis de FC Voluntari.Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate