Prima reacție a Anei Bogdan după calificarea în sferturile Transylvania Open 2024 (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

admin
prima reactie a anei bogdan dupa calificarea in sferturile transylvania open 2024 live pe pro arena si 7 size6.jpg

Marcu Czentye

Data publicarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 23:35

Data actualizarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 23:37


Ana Bogdan (31 de ani, 65 WTA) a urcat cinci locuri în ierarhia WTA LIVE, până pe poziția 60, grație calificării semnate în sferturile de finală ale Openului Transilvaniei, competiție transmisă în direct și în exclusivitate de Pro Arena și VOYO. 


În direct la Pro Arena, sportiva din România a revenit exemplar în fața Erikăi Andreeva (19 ani, 112 WTA), căreia i-a anulat un avantaj de trei game-uri, în setul secund.


Ana Bogdan: „La 1-4 mi-am spus că sunt ceea ce gândesc. Dacă rămân optimistă și joc cu intenție, sigur voi reuși.”


„E uimitor. Sunt atât de fericită, mai mult decât recunoscătoare pentru sprijinul primit. Vă mulțumesc că m-ați susținut și că ați rămas alături de mine,” le-a spus Ana Bogdan clujenilor, la finalul meciului. 


„La 4-1 mi-am spus că sunt ceea ce gândesc. Până la acel scor, am avut multe gânduri. Îmi făceam calcule, nu știu ce era în capul meu, însă de atunci mi-am spus doar lucruri simplu și că – dacă rămân optimistă și voi juca cu intenție – sigur voi reuși,” a adăugat Ana Bogdan, într-un interviu acordat Ralucăi Olaru. 


Ana Bogdan va juca împotriva Arantxei Rus (cap de serie #1) vineri, 9 februarie


De la scorul de 6-4, 1-4, Ana Bogdan a legat cinci game-uri la rând pentru a tranșa soarta întâlnirii în minimum de manșe. 


Este a doua oară când Ana Bogdan accede în faza ultimelor opt jucătoare la Cluj-Napoca. În ediția din toamnă, Bogdan a cedat dramatic, în trei seturi, duelul cu Rebeka Masarova, din această rundă. 


În 2024, Arantxa Rus – principală favorită la câștigarea trofeului, îi va fi oponentă Anei Bogdan, în sferturi. Simona Halep a ajuns la TAS! Cel mai greu meci din cariera constănțencei a început: „Îmi cer scuze!” 
Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate