Povestea băiețelului de nouă ani care a supraviețuit singur într-un apartament, timp de doi ani

admin

Presa franceză a dezvăluit recent povestea sfâșietoare și tulburătoare a unui băiețel care a reuşit să supravieţuiască singur timp de doi ani. Mama lui l-a abandonat şi s-a mutat la 5 km distanţă de casa în care a locuit cu acesta pentru noul ei iubit. 

În 2020, mama băieţelului a decis să plece de acasă după ce a cunoscut un bărbat. Nu i-a păsat că fiul ei rămâne singur şi nu are cum să se întreţină. Atunci când îşi făcea timp, mergea în apartament şi îi lăsa conserve cu mâncare, dar nu stătea niciodată mult timp și nici nu îl aducea în noua ei locuinţă.

Vecinii şi-au dat seama mult prea târziu că băieţelul locuieşte singur. Nimic nu le-a dat de bănuit şi asta pentru că tânărul mergea la școală, era curat și avea note bune. Unii colegi ai săi au precizat că el era suspect, pentru că niciodată nu ieșea din casă. În cele din urmă, vecinii au alertat Poliția.

Când cazul lui a fost făcut public, autoritățile au scos la iveală lucruri șocante. Pe lângă faptul că mama lui îl abandonase, băiatul trăia într-un apartament fără căldură şi electricitate. În lunile de iarnă se înfăşura în mai multe pături pentru a face faţă temperaturilor scăzute.

Femeia a fost condamnată la închisoare

Mama lui a fost trimisă în judecată, pentru că și-a neglijat propriul copil. În plus, în fața magistraților, ea a negat acuzația de abandon.

„Nu sunt o mamă-cloșcă, iar el este încă fiul meu.”, a fost declarația halucinantă a femeii.

Băiatul se află în plasament din septembrie 2022 și a declarat că nu mai vrea să-și vadă mama naturală. Între timp, mama lui a fost condamnată la șase luni de închisoare pentru abandon și punerea în pericol a unui minor.

 

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article