Baza de DateProcesul de SelectieStrategia de RecrutareRESURSE si CALIFICARI

Prin procesul nostru riguros de selectie va punem la dispozitie doar resursele umane care se incadreaza in profilul cautat de dumneavoastra . Odata ce contractul este semnat si formalitatile implinite WORLDHR va demara un proces riguros de adunare de CVuri,documentatie si interviuri astfel incat cerintele dumneavoastra sa fie implinite cu strictete.

Incepeti-va postarea de locuri de munca cu 2 sau 3 propozitii care ii prezinta pe cei care cauta un loc de munca in compania dumneavoastra si in mediul dumneavoastra unic de lucru. Comunicati ce aduce afacerea dvs. la masa si tipurile de oportunitati pe care le puteti oferi noilor angajati pentru a va diferentia cu adevarat lista de locuri de munca fata de concurenta.

Responsabilitatile postului de manager de resurse umane:

Imbunatateste resursele umane ale organizatiei prin planificarea, implementarea si evaluarea relatiilor cu angajatii si a politicilor, programelor si practicilor de resurse umane.

Mentine structura muncii prin actualizarea cerintelor postului si a fiselor postului pentru toate posturile.

Sprijina personalul organizatiei prin stabilirea unui program de recrutare, testare si interviu; consilierea managerilor cu privire la selectia candidatilor; realizarea si analizarea interviurilor de iesire; si recomandarea modificarilor.

Pregateste angajatii pentru misiuni prin stabilirea si desfasurarea de programe de orientare si formare.

Gestioneaza un plan de salarizare prin efectuarea de sondaje periodice de salarizare; programarea si efectuarea evaluarilor posturilor; intocmirea bugetelor de salarii; monitorizarea si programarea actiunilor individuale de plata; si recomandarea, planificarea si implementarea revizuirilor structurii de salarizare.

Asigura planificarea, monitorizarea si evaluarea rezultatelor muncii angajatilor prin instruirea managerilor pentru a instrui si disciplina angajatii; programarea conferintelor de management cu angajatii; audierea si solutionarea plangerilor angajatilor; si consilierea angajatilor si a supraveghetorilor.

Implementeaza programe de beneficii pentru angajati si informeaza angajatii despre beneficii prin studierea si evaluarea nevoilor si tendintelor de beneficii; recomandarea de programe de beneficii catre management; dirijarea procesarii cererilor de prestatii; obtinerea si evaluarea ofertelor de contracte de beneficii; atribuirea de contracte de beneficii; si proiectarea si desfasurarea de programe educationale privind programele de beneficii.

Asigura conformitatea legala prin monitorizarea si implementarea cerintelor federale si de stat aplicabile privind resursele umane, efectuand investigatii, pastrand inregistrari si reprezentand organizatia la audieri.

Aplica liniile directoare de management prin pregatirea, actualizarea si recomandarea politicilor si procedurilor de resurse umane.

Pastreaza inregistrarile istorice ale resurselor umane prin proiectarea unui sistem de inregistrare si regasire si pastrarea inregistrarilor anterioare si actuale.

Cultiveaza cunostintele profesionale si tehnice prin participarea la ateliere educationale, revizuirea publicatiilor profesionale, stabilirea de retele personale si participarea la societati profesionale.

Completeaza cerintele operationale de resurse umane prin programarea si alocarea angajatilor si urmarirea rezultatelor muncii.

Gestioneaza personalul de resurse umane prin recrutarea, selectarea, orientarea si formarea angajatilor.

Avanseaza rezultatele postului personalului de resurse umane prin consilierea si disciplinarea angajatilor; si planificarea, monitorizarea si evaluarea rezultatelor postului.

Contribuie la efortul echipei prin realizarea de rezultate aferente, dupa cum este necesar.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

World HRDespre noi
Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Suntem PrezentiWorld HR Social Media
Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.
World HRDespre noi
Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Suntem PrezentiWorld HR Social Media
Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.

Copyright by World Hr. All rights reserved.

Copyright by World Hr. All rights reserved.

gazduire web gazduire website