Consultanta World HREficianta World HRINCREDERE si ACURATETE

WORLD HR se mandreste cu o baza mare de date care contine diferite nationalitati si calificari pentru multe domenii de activitate ( HORECA , Constructii , Ingrijire batrani , Medical ) . Ce este important de mentionat este faptul ca pe langa Asia , WORLD HR detine si personal de inalta calitate din SUA , Europa etc., in functie de necesitatile , si bugetul clientului.

#1: Comunicati clar si eficient.

Fiti direct si comunicati politicile, practicile si strategiile companiei in moduri pe care angajatii le vor intelege. Fiti clar ce asteapta compania de la angajati si ce se pot astepta acestia de la companie. Asigurati-va ca HR consolideaza marca companiei dvs. si se aliniaza cu valorile companiei. Pentru a ajuta la mentinerea increderii, HR ar trebui sa se angajeze, de asemenea, sa comunice in ambele sensuri si sa raspunda prompt intrebarilor, preocuparilor si solicitarilor angajatilor.

 

#2: Gandeste strategic.

In trecut, HR-ul era privit ca un rol pur tranzactional, concentrandu-se mai ales pe evidenta angajatilor si pe administrarea beneficiilor. Cu toate acestea, HR a asumat din ce in ce mai mult un rol mai strategic la multe companii, oferind informatii valoroase despre nevoile angajatilor si despre modul in care deciziile pot afecta angajatii. In zilele noastre, practicienii in resurse umane ajuta la modelarea politicilor si practicilor si la dezvoltarea strategiilor pentru gasirea, formarea, motivarea si pastrarea angajatilor.

 

#3: Furnizati politici care imbunatatesc satisfactia.

Modul in care se simt angajatii cu privire la locul de munca, angajatorul lor (inclusiv HR) si viitorul lor in companie poate avea un impact semnificativ asupra productivitatii, absenteismului si cifrei de afaceri. Salariile nu sunt singurul factor de satisfactie in munca si, in unele cazuri, poate nici macar sa nu fie in fruntea listei. Lucruri precum autonomia, un loc de munca echitabil si echitabil, munca provocatoare, recunoasterea, flexibilitatea si angajamentul unei companii fata de responsabilitatea sociala pot fi, de asemenea, motive puternice de motivare. Aflati ce va inspira angajatii si dezvoltati politici, practici si beneficii in consecinta.

 

#4: Promovati un loc de munca echitabil si incluziv.

Exista o varietate de legi care reglementeaza modul in care angajatorii angajeaza, platesc si trateaza angajatii. Angajatorii ar trebui sa caute intotdeauna sa promoveze un loc de munca corect si echitabil. Asigurati-va ca practicile de angajare sunt lipsite de partinire, ca angajatii sunt platiti corect in comparatie cu alti angajati din compania dvs. si luati in serios toate plangerile. Daca o investigatie dezvaluie ca a avut loc o incalcare a politicilor dvs., luati masuri corective imediate si adecvate pentru a remedia situatia si a preveni reaparitia acesteia. Administrati-va politica de actiuni disciplinare in mod consecvent, indiferent de cine este implicat.

 

#5: Antreneaza-ti echipa de HR.

Instruiti in mod adecvat resursele umane cu privire la modul in care legile muncii va influenteaza afacerea si cum sa raspundeti corect la plangerile angajatilor, sa desfasurati investigatii eficiente, sa gestionati cererile de concediu si sa gestionati alte responsabilitati importante.

 

#6: Trageti la raspundere supraveghetorii.

Putine lucruri pot submina HR mai mult decat supervizorii care devin „necinstiti”. Instruiti supraveghetorii despre toate politicile la locul de munca si despre cum sa le administreze. Asigurati-va ca aplica politicile companiei in mod consecvent si trageti-i la raspundere daca nu o fac.

 

#7: Document.

O documentare amanuntita poate ajuta la demonstrarea respectarii diferitelor legi, poate sprijini deciziile de angajare si poate asigura ca toata lumea este pe aceeasi pagina. Documentati atat discutiile disciplinare (cum ar fi avertismente verbale) cat si non-disciplinare (cum ar fi cererile de concediu) si pastrati astfel de inregistrari in dosarele de personal ale angajatilor. Pastrarea acestor informatii este importanta in cazul unei dispute ulterioare.

 

#8: Obtineti feedback.

Solicitati feedback-ul angajatilor despre mediul de lucru prin sondaje regulate ale angajatilor, intalniri unu-la-unu si interviuri de iesire. In timpul intalnirilor de personal, asigurati-va ca fiecare angajat este ascultat. Cand angajatii impartasesc idei si feedback, spuneti-le ca le veti lua sugestiile in serios. Nu uitati sa recunoasteti angajatii pentru contributiile lor si sa le acordati credit pentru orice idei care sunt implementate in cele din urma.

 

Concluzie

Atunci cand HR este o parte de incredere a locului de munca, poate avea un impact pozitiv asupra unei organizatii. Asigurati-va ca evaluati in mod regulat eficacitatea functiei dvs. de resurse umane si faceti ajustari daca este necesar.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

World HRDespre noi
Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Suntem PrezentiWorld HR Social Media
Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.
World HRDespre noi
Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Suntem PrezentiWorld HR Social Media
Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.

Copyright by World Hr. All rights reserved.

Copyright by World Hr. All rights reserved.

gazduire web gazduire website