Consultanta World HRProcesul de SelectieStrategia de RecrutareDIVERSITATEA CULTURALA

Este important sa intelegeti mereu ce fel de resurse umane angajati pentru compania sau proiectul dumneavoastra , de aceea WORLDHR va pune la dispozitie consultanta si strategii care sa se muleze pe proiectul dumneavoastra ca sa aveti succesul garantat . Echipa noastra stie cum sa implementeze functii intre rangurile dumneavoastra in asa fel incat sa obtineti rezultate maxime de la resursele umane aprovizionate de noi.

Diversitate si resurse umane

Locul de munca devine din ce in ce mai global. Avand in vedere acest lucru, diversitatea se traduce intr-un avantaj competitiv pentru companiile care o adopta. De asemenea, permite companiilor respective sa gaseasca si sa profite de oportunitati neexploatate.

HR promoveaza diversitatea

Ca strategie, diversitatea ofera companiilor oportunitatea de a incepe sa identifice noi tendinte. Ei pot face acest lucru deoarece forta lor de munca este reprezentativa pentru clientii sai. Ca rezultat, se poate concentra pe acei factori care motiveaza personalul, reduc absenteismul si maresc nivelurile de productivitate, toate prin crearea unui mediu incluziv.

Deci, care este rolul HR-ului?

Rolul cheie al profesionistilor in resurse umane este in management si leadership care creeaza si imputernicesc o cultura diversa. Una care este respectuoasa si incluziva si ofera fiecarui angajat posibilitatea de a invata, de a creste si de a contribui la companie.

Monitorizarea diversitatii

In majoritatea companiilor poate fi dificil sa obtineti o imagine clara a diversitatii pentru acea organizatie.

Pentru a combate acest lucru, echipele de HR ar trebui sa monitorizeze diversitatea. Acest lucru se poate face prin audituri. Acest lucru ar trebui facut, nu numai pentru angajatii actuali, ci si in practicile de recrutare. Acest lucru va permite ca progresul sa fie masurat eficient.

Largirea fondului de talente

Cand vine vorba de diversitate, HR ar trebui sa se concentreze pe construirea unei forte de munca diverse prin recrutare sau dezvoltare. Exista o multitudine de moduri de a face acest lucru. Unele pot fi prin parteneriate interne sau externe.

WEBINAR: Cine detine dezvoltarea?

 

Mentorat si diversitate

La fel ca si recrutarea, mentoratul poate fi intern sau extern. De exemplu, unii profesionisti in resurse umane lucreaza cu scoli sau grupuri locale de tineri. Acest lucru ajuta la incurajarea devreme a talentelor si la asigurarea faptului ca indivizii mai diversi sunt constienti de oportunitati.

Furnizarea diversitatii

Echipele de resurse umane ar trebui sa inteleaga ca este vital sa va asigurati diversitatea lantului dvs. de aprovizionare. In plus, ar trebui sa reflecte baza dvs. de consumatori, dar si faptul ca exista un argument de afaceri pentru diversitatea lantului de aprovizionare.

Viitorul Diversitatii

Este clar ca resursele umane au un rol in diversitate. Companiile ar trebui sa inceapa, daca nu sunt deja, sa se gandeasca la realizarea acestor schimbari in recrutare, dar vor trebui sa le implementeze cat mai curand posibil.

Acestea fiind spuse, acesti pasi pot ajuta la propulsarea companiei pe o traiectorie pozitiva. Chiar si cu schimbari pozitive in recrutare, alte domenii, cum ar fi mentoring, diversitatea lantului de furnizori si progresul si conducerea trebuie sa se concentreze in continuare pentru a se asigura ca companiile sprijina progresul minoritatilor etnice in cadrul organizatiilor lor.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

World HRDespre noi
Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Suntem PrezentiWorld HR Social Media
Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.
World HRDespre noi
Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Suntem PrezentiWorld HR Social Media
Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.

Copyright by World Hr. All rights reserved.

Copyright by World Hr. All rights reserved.

gazduire web gazduire website