Baza de DateConsultanta World HREficianta World HRCONSULTANTA si INTERACTIUNE

WORLD HR va sta mereu la dispozitie pentru a va ajuta sa va coordonati resursele umane cat mai eficient . Noi va oferim strategii de angajare , programe de lucru in concordanta cu diferite sarbatori si obiceiuri a angajatilor din Asia si de asemenea un suport ethnic in intervalul orelor de lucru a agentiei .

Consultanta HR

Consultanta in resurse umane (HR), denumita si consultanta in materie de capital uman sau consultanta in domeniul resurselor umane, cuprinde activitati de consiliere si implementare legate de gestionarea capitalului uman al unei organizatii si a functiei de resurse umane. Domeniul de aplicare al serviciilor variaza de la munca globala privind strategia de capital uman, pana la proiectarea si implementarea unui cadru de compensare si beneficii, pana la transformarea functiei de resurse umane.

Piata consultanta HR

Piata serviciilor de consultanta in resurse umane este estimata la 31 de miliarde de dolari, reprezentand aproximativ 10% din totalul pietei globale de consultanta, ceea ce o face cea mai mica dintre cele sase segmente principale ale industriei. In anii de criza, consultanta in resurse umane a fost una dintre principalele victime in recesiunea industriei de consultanta – potrivit analistilor, cheltuielile pentru consultanta in resurse umane au fost contractate cu 10% sau mai mult in regiunile mature.

Din 2011, nivelurile de crestere pe piata au fost restabilite, iar veniturile din serviciile de consultanta in resurse umane au inregistrat o crestere de aproximativ 1 miliard de dolari pe an. Procentele anuale de crestere variaza intre 3,6% si 4,5%, cei mai recenti ani inregistrand performante mai bune.

In urmatorii ani, se estimeaza ca cheltuielile pentru consultantii de resurse umane vor continua sa creasca pe fondul unor tendinte mari in domeniul capitalului uman, cum ar fi forta de munca imbatranita, nepotrivirea continua pe piata muncii, impactul in crestere al diversitatii/incluziunii si nevoia de a aduce capacitatile angajatilor in conformitate cu seturile de competente ale secolului 21.

 

Servicii de consultanta HR

Piata serviciilor de consultanta in resurse umane este formata din opt discipline principale: Strategia Capitalului Uman, Compensatie si Beneficii, Schimbare Organizationala, Functia HR, Managementul Talentului, Analiza HR, Invatare si Dezvoltare si Tehnologia HR.

Strategia de capital uman include o varietate de activitati strategice in domeniul HR, cum ar fi definirea unei culturi corporative, design organizational, stabilirea unei strategii de oameni care sprijina pilonii cheie ai afacerii, precum si proiectarea strategiilor legate de HR in zona. de diversitate, recrutare si management al talentelor, printre altele. Compensarea si beneficiile, un segment cunoscut si sub denumirea de recompense totale, analizeaza toate aspectele remuneratiei angajatilor si beneficiile de la plata de baza si variabila pana la schemele de bonusuri si alte beneficii secundare in intreaga organizatie – de la nivelul consiliului de administratie la angajatii de la locul de munca. Disciplina include, de asemenea, consultanta in pensii/pensii si servicii de consultanta legate de sanatate si bunastare.

Schimbarea organizationala cuprinde partea umana a schimbarii, menita sa ghideze si sa integreze cu succes schimbarile in structura organizationala, modurile de lucru sau schimbarile culturale in cadrul unei intreprinderi. Managementul schimbarii se afla in centrul zonei de servicii, cuprinzand expertiza de consiliere pana la instrumente si interventii, alinierea conducerii, managementul partilor interesate, interventiile de schimbare si managementul cultural fiind ofertele principale. Serviciile de schimbare organizationala pot fi vandute ca oferte de sine statatoare de catre consultante. Cu toate acestea, ele sunt de obicei grupate in transformari functionale mai mari pentru a proteja partea umana a schimbarii. Zona de functii HR se concentreaza pe toate activitatile legate de imbunatatirea functionarii departamentului de resurse umane. Ofertele variaza de la dezvoltarea si implementarea unei tinte de HR sau a unui model de livrare, pana la implementarea sistemelor si tehnologiilor HR sau alte transformari HR care stimuleaza procesele si eficienta organizationala.

Managementul talentelor cuprinde toate activitatile necesare pentru recrutarea, retinerea si dezvoltarea talentelor, precum si stabilirea structurii si proceselor potrivite pentru a se asigura ca profesionistii pot performa optim. Propunerile cheie includ planificarea strategica a fortei de munca – stiinta de a anticipa nevoile de capital uman prezente si viitoare prin potrivirea obiectivelor de afaceri cu datele de HR – recrutare si retinere, eficacitatea fortei de munca si managementul performantei. Odata cu cresterea datelor si a noilor tehnologii, analiza HR a devenit o zona de servicii cu drepturi depline in cadrul consultantei HR. Analiza resurselor umane se concentreaza pe aplicarea proceselor analitice la spectrul capitalului uman, cu obiectivul cheie de a adauga informatii si valoare activitatilor de resurse umane.

Linia de servicii de invatare si dezvoltare, denumita si formare si dezvoltare, se ocupa de activitati care vizeaza imbunatatirea performantei indivizilor si a grupurilor. Domeniul de aplicare variaza de la dezvoltarea organizationala si a competentelor in conducere, departamente si functii pentru a sprijini nevoile de formare si educatie ale indivizilor. Invatarea si dezvoltarea include, de asemenea, partea soft a dezvoltarii, cum ar fi coaching-ul si mentorat, precum si partea tehnologica a formarii, cum ar fi dezvoltarea si implementarea sistemelor de management al invatarii. In sfarsit, tehnologia HR este domeniul specializat in toate sistemele si instrumentele utilizate in departamentul HR, inclusiv modulele ERP mari de la SAP, Oracle sau Microsoft si mai multe solutii de nisa pe domeniu functional.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

World HRDespre noi
Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Suntem PrezentiWorld HR Social Media
Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.
World HRDespre noi
Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Suntem PrezentiWorld HR Social Media
Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.

Copyright by World Hr. All rights reserved.

Copyright by World Hr. All rights reserved.

gazduire web gazduire website