Baza de DateEficianta World HRBAZA DE DATE VARIATA

Prin agentia noastra puteti gasii exact ce doriti pentru proiecte si companiile dumneavoastra . Avand in vedere faptul ca toti operatorii nostrii au o experienta larga cu diferite nationalitati va putem recomanda si aproviziona cu resursele umane adegvate in functie de domeniul dumneavoastra de activitate (HORECA , constructii , ingrijire , medical etc)

In calitate de companie, veti dori sa stocati informatiile importante despre resursele umane intr-un mediu sigur si stabil.

Vestea buna este ca in zilele noastre o baza de date cu personal de inalta calitate este disponibila in format digital.

Deci, haideti sa aruncam o privire la ce este si la ce poate ajuta afacerea dvs. sa pastreze detalii esentiale despre personalul dvs.

Ce este o baza de date de resurse umane?

Il puteti vedea ca hub central pentru toate datele angajatilor dvs. Profesionistii in resurse umane folosesc software-ul pentru a stoca informatiile despre personal.

Intr-o baza de date veti stoca de obicei informatii de tipul:

 • Detaliile angajatului (cum ar fi numele, adresa, detaliile de contact, numele si numarul de contact de urgenta).
 • Informatii despre managerii dvs.
 • Detalii de vacanta.
 • Ratele de absenteism.
 • Programul dvs. de rotatie de lucru.
 • Program de lucru standard.
 • Orele de intrare si iesire.
 • Foile de pontaj pentru a tine evidenta orelor de lucru ale angajatilor tai.
 • Cheltuieli de afaceri.
 • Orice alta informatie care ajuta la gestionarea fortei de munca.

Asta este intr-o forma simpla, dar pot inregistra si detalii de instruire sau recrutare, cum ar fi pastrarea detaliilor candidatilor care ar putea fi utili pentru afacerea dvs. la o data ulterioara.

Exista multe consideratii legale de luat in considerare atunci cand aveti de-a face cu datele angajatilor sau clientilor.

Ar trebui sa stiti cum sa stocati informatii in conformitate cu GDPR, plus cat timp le puteti pastra pentru personalul actual si fostul – si asta include solicitantii de locuri de munca.

Cum va poate ajuta afacerea?

Practic, software-ul de management al resurselor umane de baza de date va ajuta sa va eficientizati procesele de resurse umane. De asemenea, sunt date cu caracter personal intr-un mediu sigur si securizat.

Dar o baza de date de resurse umane ofera afacerii dvs.:

Eficienta: Dupa ce lansati software-ul si va puneti personalul la curent cu acesta, acesta va eficientiza productivitatea, acuratetea si abilitatile echipei dvs. de resurse umane generale in indeplinirea sarcinilor.

Imbunatatiti experienta angajatilor: tehnologia va ofera sansa de a procesa datele angajatilor in conformitate cu legile existente, dar si intr-un mod rapid si eficient.

Eficienta costurilor: pe termen lung, software-ul va va economisi banii afacerii – puteti pune angajatii in alte proiecte, deoarece baza de date de resurse umane gestioneaza multe sarcini.

Cresteti precizia: veti imbunatati claritatea, ceea ce inseamna ca vor exista mai putine erori in HR.

Imbunatatiti conformitatea cu reglementarile: puteti stoca toate datele intr-un singur loc, astfel incat este mai usor sa gestionati conformarea GDPR.

Transferarea inregistrarilor si a altor caracteristici

Bazele de date de resurse umane ofera multe caracteristici convenabile care va ajuta departamentul de resurse umane sa functioneze bine. De exemplu, exista procesul de transfer al datelor angajatilor din inregistrarile vechi in noul software

Aceasta poate parea o sarcina enorma daca sunteti o organizatie mare, dar puteti solicita un transfer de resurse umane de la consultantii de afaceri. Daca sunteti deja membru, atunci acest lucru este uneori gratuit.

Indeparteaza toate bataile de cap de a transfera fiecare informatie de tipul foilor de calcul intr-un sistem informatic – aceasta poate fi o sarcina laborioasa!

Acest lucru va va ajuta sa determinati cerintele privind dimensiunea de stocare pentru afacerea dvs. In cele mai multe cazuri, bazele de date ale angajatilor au mult spatiu – totusi sunt adaptabile daca trebuie sa va extindeti ceea ce aveti in prezent.

Apoi, odata ce sunteti in functiune, puteti incepe sa emiteti rapoarte si rezumate dupa cum aveti nevoie. Acest lucru poate fi in domenii esentiale de management al angajatilor, cum ar fi:

 • Absenteism.
 • Evaluari de la managerii de linie.
 • Salariile.
 • Nemultumiri sau actiuni disciplinare.
 • Beneficii de afaceri, cum ar fi o masina de serviciu.
 • Modele de schimbare.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

World HRDespre noi
Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Suntem PrezentiWorld HR Social Media
Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.
World HRDespre noi
Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Suntem PrezentiWorld HR Social Media
Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.

Copyright by World Hr. All rights reserved.

Copyright by World Hr. All rights reserved.

gazduire web gazduire website