Pe cine vor suporterii lui Dinamo căpitan al ”câinilor”, după ce Lucas a plecat și Patriche va prinde mai rar primul ”11”

admin
pe cine vor suporterii lui dinamo capitan al cainilor dupa ce lucas a plecat si patriche va prinde mai size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 14:41

Data actualizarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 14:55


Cu brazilianul Lucas, numit căpitan încă de la debut de fostul antrenor Ovidiu Burcă, transferat de astăzi în Vietnam, și cu veteranul Patriche care va prinde probabil din ce în ce mai rar echipa de start la Dinamo, suporterii ”câinilor” au participat la un sondaj realizat de Radio Dinamo 1948 pentru a alege pe cine vor căpitan la echipa antrenată de Zeljko Kopic.


”Dinamo București trece prin momente foarte grele sportiv. Dincolo de asta, pare că echipa nu are un lider adevărat pe teren.


Patriche cel mai probabil va prinde mult mai rar primul 11, mai ales dacă se va aduce un fundaș central, iar Moura este accidentat. Restul jucătorilor sunt de prea puțin timp la echipă sau au prea puțină experiență.


Pe cine vor fanii căpitan: Dennis Politic și Adnan Golubovic sunt favoriții suporterilor


Într-un sondaj pe grupul de facebook Radio Dinamo, totuși, suporterii au votat pe cine ar vedea căpitanul constant al echipei. Cu peste 900 de voturi, Dennis Politic este văzut ca liderul din teren. Adnan Golubovic, singurul integralist în toate meciurile din sezonul acesta, indiferent că vorbim de campionat sau Cupă, are peste 675 de voturi. Amândoi au fost transferați de Dinamo în vara lui 2023.


Pe locul trei este Gabriel Moura, peste 150 de voturi, iar pe patru Patriche, peste 75, dar, cum s-a menționat mai sus, cei doi riscă să fie văzuți puțin spre deloc pe teren pe finalul sezonului la Dinamo”, a anunțat Radio Dinamo 1948 rezultatele sondajului după primele 24 de ore.


Lucas, prezentat astăzi oficial în Vietnam


Nam Dinh FC, liderul campionatului din Vietnam, a anunțat miercuri dimineață transferul fundașului central brazilian Lucas Alves de la Dinamo București.


Lucas se află deja în Vietnam și va debuta în cel mai scurt timp, a anunțat clubul asiatic.


”Nam Dinh FC l-a recrutat pe căpitanul lui Dinamo București.


Pe 6 februarie, am ajuns la o înțelegere cu stranierul Lucas Alaves de Araujo. Fotbalistul brazilian se află deja la antrenamentele lui Nam în așteptarea debutului.


Născut în 1992 în Brazilia, el a jucat în acest sezon 16 meciuri la Dinamo în campionat, în 15 dintre ele fiind integralist”, au informat vietnamezii.


Lucas Alves fusese numit căpitan al ”câinilor” de fostul antrenor Ovidiu Burcă încă de la debutul său pentru Dinamo, vara trecută.
Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate