PAOK, în semifinalele Cupei Greciei! Se va duela cu tehnicianul care l-a jignit în ultimul meci din campionat

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 23:09

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 23:32


Formația antrenată de Răzvan Lucescu s-a impus în manșa retur a sferturilor de finală, pe teren, propriu, cu Panserraikos, scor 5-0.


În competiția internă, PAOK Salonic e lider (47 puncte), urmată de AEK (45 puncte) și de Panathinaikos (44 puncte).


În tur, PAOK a obținut o altă victorie la scor, 4-0. Pentru un loc în finală, echipa din Salonic va trebui să treacă de Panathinaikos, formație pe care a învins-o în campionat. Confruntarea s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1 și a fost marcată de schimbul de replici dintre Răzvan Lucescu și Fatih Terim


La finalul primei reprize au existat câteva momente tensionate între membrii staff-urilor celor două echipe, iar camerele de filmat au surprins o secvență în care Fatih Terim l-a jignit pe Răzvan Lucescu, numindu-l „nenorocitul naibii”. 


Grecii anunță ce salariu va încasa Răzvan Lucescu 


La finalul anului trecut, presa din Grecia a anunțat la unison că Răzvan Lucescu și Ivan Savvidis au bătut palma pentru un nou contract. Tehnicianul va semna o înțelegere până în 2027, iar Sport24 scrie că românul va rămâne cel mai bine plătit antrenor din campionatul Greciei.


Potrivit sursei citate, Răzvan Lucescu va încasa un salariu anual care va depăși două milioane de euro, aici fiind inclusă și remunerația colaboratorilor din staff-ul tehnic. Precedentul contract se ridica la 1,8 milioane de euro.Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate