OUT de la FCU Craiova! ”A reziliat de comun acord”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 17:15

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 17:14


FCU Craiova ocupă poziția a 11-a cu 27 de puncte. După 23 de etape, trupa din Bănie a înregistrat opt victorii, trei rezultate de egalitate și 12 înfrângeri.


OUT de la FCU Craiova! ”A reziliat de comun acord”


FCU Craiova a oficializat plecarea lui Danny Henriques, neerlandezul adus în urmă cu un an în Bănie liber de contract de la B-SAD, echipă din al doilea eșalon al Portugaliei.


  • Danny Henriques a bifat la FCU Craiova 37 de apariții. Într-un an, fundașul central a înregistrat 3200 de minute petrecute în echipamentul oltenilor 


”Mulțumim, Danny Henriques! Clubul nostru și Danny Henriques au reziliat de comun acord contractul de colaborare. Îi mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului și îi dorim mult succes pe viitor!”, se arată în comunicatul oficial emis de FCU Craiova pe rețelele social media.Produs de Excelsior Rotterdam (2002-2016), Danny Henriques a fost legitimat de-a lungul carierei sale la echipe precum SC Cambuur U21, Vilafranquense, B SAD U23, B SAD ;i FCU Craiova.


În ultima etapă, FCU Craiova a pierdut la Ovidiu cu Farul Constanța, campioana en-tire, scor 0-1. Deaconu a înscris unicul gol al partidei din runda cu numărul #23 din Superliga.


FCU Craiova, în această perioadă de mercato


Antrenor – Giovanni Costantino (confirmat)


Veniri – Rokas Lekiatas (Panevezys / liber de contract)


Reveniri după împrumuturi – Marius Ciobanu – Vanghele (CSM Alexandria)


Plecări – Apostolos Diamantis (Panserraikos / gratis)


Jucători puși pe lista de transferuri – Alexandru Vodă, Ionuț ZanfirSource link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate