„O să ia fiul său conducerea”

admin
WhatsApp Image 2024 02 08 at 12.53.52.jpeg

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni, după ce Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Problemele conducătorului au fost depistate în timpul unei operaţii recente la prostată, iar pentru moment va sta departe de viaţa publică. În prezent este supus unui tratament la care, spun medicii, a reacţionat foarte bine.

La nouă luni după ce a fost încoronat, suveranul britanic, în vârstă de 75 de ani, se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Cu toate acestea, nu vrea să renunţe complet la activităţile de şef de stat, ci va continua „să se ocupe de afacerile de stat şi de sarcinile administrative” în timpul tratamentului.

Clarvăzătoarea a făcut previziuni şocante

Carmen Harra susține că Regele Charles are o cumpănă de viață între 75 și 76 de ani. Totodată a precizat că există șanse ca anul acesta William să preia conducerea.

„Eu am spus că el nu domnește decât foarte puțin. Foarte puțin. El are o cumpănă de viață între 75 și 76 de ani. Ia vedeți câți ani are el acum! Are o perioadă foarte grea. O să ia fiul său conducerea. Eu am spus în prima mea carte despre asta, acum vreo 20 și ceva de ani. Va veni William. Am scris că Regina urma să moară și am spus că persoana care o urmează nu este neapărat Charles, în ideea că Charles este atât de tranzitoriu, că are o domnie scurtă de parcă nici n-ar fi fost. 

Sunt șanse ca anul ăsta să ajungă William la tron, pentru că anul ăsta e un an karmic. Anul ăsta aduce toate surprizele Pământului pentru noi, mai ales în ceea ce privește politica, cu tot ce vrei și ce nu vrei, de la America până în Rusia, în Asia. Toată omenirea e zguduită de evenimente politice absolut neașteptate. Nimic din ce prezicem noi va fi complet pe dos. Este altfel, nu neapărat pe dos. Suntem luați prin surprindere în toate părțile lumii”, a dezvăluit Carmen Harra, în exclusivitate pentru FANATIK.

Carmen Harra: „E un an de revoltă, un an de posibilitate de război”

„E un an de revoltă, un an de posibilitate de război, ceva ce nu a mai fost din 1952, un an cu conotația asta. N-am avut de mult așa ceva.  Nu e vorba neapărat de o plată karmică. E vorba de o restituire, o reașezare a balanței lucrurilor. De exemplu, în 1952, Regina Elisabeta a devenit regina Angliei. După 70 și ceva de ani, se schimbă conducerea și în Anglia, înțelegi?Deci tot în 1952 s-a născut Putin. În 2024, se schimbă puterea în Rusia. Anii karmici vin să soluționeze lucrurile, dar nu neapărat ca o pedeapsă, că noi vedem karma ca pe o plată. E doar despre a pune lucrurile în ordine”, a mai spus Carmen Harra.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate